3 strikes and I’m out.

Nogen gange er det, som om den samme emne-bølge rammer mange blogge på én gang. Selvfølgelig henter vi inspiration fra hinanden, men somme tider er det altså som om, vores hjerner af uransagelige årsager simultant har beskæftiget sig med de samme overvejelser.

Lige nu er der flere af mine yndlingsbloggere, der skriver om netdatingens forbandelser. Jeg har jo været der indtil for ganske nyligt, hvor jeg opsagde mit medlemskab, fordi jeg simpelthen ikke kunne udholde at blive psykologisk udredt af en eneste nyskilt mand mere med tjek på stjernetegn og rod i livet.

Men som med alle andre suspekte ydelser kan man åbenbart ikke bare sige tak, når man har fået nok, så datingsiden opfører sig nu som en forsmået pusher, og bliver via email ved med at spørge mig, om jeg er sikker? Om jeg er helt sikker? For han kunne jo stadig være derude, og den første er gratis…

Og måske er det fordi vi nærmer os jul, og jeg har tilbragt de sidste to af slagsen i apatisk natostilling på mine forældres sofa med røde øjne, blå tænder og halalslagtet hjertet: Jeg gik ind og kiggede.

Den slags kan man simpelthen ikke finde på.

Udvalgte profiler, kommenteret:

Til Hende mit hjerte banker for: Du føler dig som en gudinde … du er dejlig og du ved det, og alligevel er dit ansigt rent og uspoleret … og derfor smukt … ufatteligt smukt … jeg længes efter dig … hvorfor ved jeg ikke, måske fordi dit nærvær får mig til at vågne op og slå autopiloten fra … måske fordi samspillet imellem dit væsen og mit væsen får mig til at blive Mand … den jeg ER … og dig til at blive Kvinde … den du ER
(Til ham… der læser for mange.. ufattelig meget for mange… lægeromaner…. Du bruger… alt for mange…. punktummer og forlorne ord…. Mand… den du ER … ER væmmelig…. )

Ligger i min seng lige nu og har tre store hvide stearinlys tændt ved fodenden. Klokken er 9.31. De lange gardiner der dækker helt ned til gulvet blokerer stadig lyset fra vinduerne. Har lige spist morgenmad på sengen og drømmer nu om en kaffe fra Altura. Så det kan ikke vare længe før jeg skal derned.
(Liiiige iscenesat nok, ikke? Og formentlig knap så zen, når det lykkes mig at vælte de store hvide lys over i gardinerne, og jeg panikslagen slukker branden med kaffe. Fra Altura. Til 400 kroner literen)

Se her!!!! – Her er hele pakken til dig! 😉 Jeg er fremragende til at lave thai-mad og hindbærsnitter .. dog ikke nødvendigvis sammen! 😉 Hmm.. var det nok til at fange dig til at læse resten af teksten? 😉 Jeg synes ikke lige, at jeg har mødt dig endnu.. så måske det er her igennem, at vi skal aftale første møde 😉
(Jeg ved allerede, at vores første møde kommer til at gå med, at jeg med jævne mellemrum må gå på toilettet for at massere mine ømme skam-smilede kæber, og forsøge at synes, at det er ok og maskulint at bruge flere smileys end en 12-årig pige.)

Mød et rigtig godt parti!
(Øhm… Er det noget med, at den scorereplik er ca. 60 år overdue?)

Søger ikke det store. Er pt. ikke “kærestemateriale”. Jeg lurer bare for underholdningens skyld ;o)
(UH!! MIG!! MIG!! TA’ MIG!!)

Jeg er en af de lærer, som ikke brokker sig over lønnen eller andre arbejdsrelaterede forhold. Jeg synes, det er et privilegium at undervise og give min faglige vider
(…!)

Overvejer faktisk at købe et nyt medlemskab for at have noget at falde tilbage på i tilfælde af skriveblokering.

Men jeg tror bare, at jeg vælger at køre et-(h)julet gennem december i år.

Published by

10 Replies to “3 strikes and I’m out.

 1. åh gud! det bare for meget!! især den der – med de iscenesatte lange hvide stearinlys . . . yirkk ;D

  ha' en fantastisk tur på den et-(h)julede!

 2. Kan du så melde dig ind igen, så du kan videregive guldkornene!!!
  Eller skal jeg virkelig gøre det? Nej, vel?
  Afsted!

  PS. "du er dejlig og du ved det, og alligevel er dit ansigt rent og uspoleret" – Er det mig der er blond, eller hvad har de ting med hinanden at gøre???

 3. blå tænder Linda??!! de to andre forstår jeg, men blå tænder ??
  – mette
  ps tager også den et-(h)julede

 4. Altså Meeeeeette… Linda har jo tyllet rødvin i spandevis i sin sorg – DERFOR de blå tænder…!
  Kom nuuuu ind i kampen, Mette! Hehe…
  God dag til alle – og weekend for søver'n da!

 5. Stearinlys om morgenen ved fodenden af sengen? Meget meget utroværdigt..forkerte tidspunkt på dagen.
  Læst i første mail fra en fra dating: "Hvad ved dig ku få mig til at ville lære dig bedre at kende?" – hmm kunne jo spørge det samme..

 6. Elsker især dem der sender et "brev" med samtlige oplysninger til at få fat på dem i, plus hele deres livshistorie. Virker jo heller slet ikke desperart ej da…
  Eller dem der bare skriver "du er lækker skal vi skrive?" *indsæt fedtmule A-HYDR! lyd*.

  Hilsen Sas der snart giver op på dating.dk og helliger sig livet som eneboer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.