3 is the magic number.

3 grunde til at Linda ikke skal vinde X-faktor:
1) Alt for overdrevet brug af vindmaskine ved optræden.
2) Færøerne HAR fået. (Gad vide, hvad Gudrun laver i dag?)
3) Strafpoint for forsøg på emotionel afpresning ved overeksponering af tandfe-datter (selvom jeg må indrømme, at hun ER kær).

3 grunde til at Mohamed ikke skal vinde X-faktor:
1) Martin + solarium + bedre garn = Muhammed. Det har vi set. (Og nu vi er ved det: Hvor er HAN i dag? Ved at indspille en duet med Gudrun?)
2) Hvordan skal han nogensinde finde ud af skabet med hele Danmarks øjne rettet imod sig?
3) Han er 15. Han får aldrig lov at finde ud af, hvem han i virkeligheden er, hvis han vinder.

3 grunde til at Alien Beat Club skal vinde X-faktor:
1) Det virker som om de hver især har integritet nok til at bevare dele af deres egne personligheder, selvom underholdningsbranchen sætter tænderne i dem.
2) Jeg elsker deres lyd, og de er sgu altid så glade.
3) Definitionen på dansk succes: Når de undertippede outsidere tager røven på alle. We love it.

Published by

7 Replies to “3 is the magic number.

 1. Jeg kunne ikke være mere enig. Skal vi så ikke overbelaste indbakken til 1234 (eller hvad nummeret nu er) med AL??? JAAAAAAAAAAAA 🙂

  Gitte

 2. Hehe.. ja, outsiderne skal vinde! Ikke at jeg ville nedlade mig til at stemme.. sandsynligheden for at min stemme er afgørende er jo så forsvindende lille.. så det lader jeg jer andre om. :p

 3. ja bare Linda ikke vinder, så er jeg glad!! kan ikke ta´ hende… Mohamed kan jeg nu godt li´ – han synger og er nuttet. Men ABC ER altså også gode….og min 11årige kammerat sir, at de ska´ vinde såe…
  – Mette

 4. Hmmmm… Ved faktisk ikke hvad jeg synes længere!! Synes der er lidt for meget kravlen rundt på gulvet og det der jernstativ md hjul i aften, hvad var det lige. Blev også irriteret da Linda blev ved med at svinge sit hår… Så – Seest tilbage, så kører det!
  – Nå for sent. Nu vandt hende med håret jo :-/

 5. Hvordan kunne vindmaskinen vinde??? Hvor mange mobilnumre har færingerne mon tilsammen? ARGH – godt man allerede har besluttet sig for at ikke se X-factor næste år.

  Men aldtid noget at man ikke er ene om at synes at Linda var mere end almindeligt for meget…

 6. Og hvor fesent er det lige at hun vinder på at synge at hun er noget så Rock'n'roll…"So what, I'm still a Rockstar, I got my rock moves…" osv osv til vi brækker os af grin. Linda er omtrent lige så rock'n'roll som Kjeld og Hilda…og det kommer fra én der faktisk synes Nik&Jay er rimeligt rock'n'roll….!! Re-count uden færøerne – hvordan kan de overhovedet få lov at stemme….skylder de os ikke penge?!?!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.