12 timer senere:

Ok. Sidste indlæg, ikke? Strike that. Zen er aflyst, og erstattet med hysteri og utålmodighed ad libitum.

Ankom i gooood tid til lufthavnen – bare for at modtage meddelelsen om, at flyet var ”fully booket, ma’am. I’m very sorry, but you are on the waiting list!”

!?!!!?

W.H.A.T!?!!

Let me lige forstå that right: De billetter, som vi købte for et halvt år siden, er De Falske Billetter, som ikke giver adgang til et fly, men til en forpulet VENTELISTE!!?

”I’m afraid so, ma’am, I’m very sorry!”

For det første: Med mindre din undskyldning gror vinger, flaps og kaptajn, så kan du stikke den up yours. Ma’am. For det andet: Vi udgør 1/3 af et fødselsdagsselskab i aften, og vi kan sgu da ikke stå her i Amsterdam og synge! For det tredje: Hvornår afgår det næste fly? (Og du kan bare lige PRØVE på at fabrikere en sætning, der indeholder antydningen af ordet ”tomorrow.”) Endelig synes jeg måske ikke, at vi behøver sparke yderligere til de flyløse: Udløser sgu da instant depression at blive ma’am’et, hver gang man bliver tiltalt.

Den slags situationer får også altid det bedste frem i folk. Da de havde boarded flyet, stod vi 6 ufrivillige bænkevarmere tilbage, og da damen forklarede, at de nu tjekkede, om der var flere ledige pladser, råbte skaldet, nogen-og-fyrre-årig karabinhage: ”I can travel alone! I’m single!”

Big fucking surprise.

Så nu siddeligger man her, på 10. time, i formstøbt plastik og prøver ikke at tænke for meget over, at man for længst burde være hjemme og iført hæle og blå tænder.

Men det ser ud til, at vi får lov at blive her længe nok til at lære at sætte pris på ironien i, at vi valgte at flyve med ”KLM – The reliable airline.”

Published by

6 Replies to “12 timer senere:

 1. Sidder I i AMS endnu?? Hvis I er blevet ombooket til i morgen, håber jeg de har fikset et hotelværelse til jer – som de skal, jvf EU-reglement…

 2. Og refunderer jer hver eneste krone af billetten!!! Og giver jer noget ordentligt at spise

  Hold kæft det er fanme for dårligt, at det er tilladt. Men man hører det jo gang på gang.

 3. Åh, men til gengæld får man virkeligt lækre karamelklisterguffede kiks hos KLM. Eller det gjorde man i hvert fald de to gange, jeg i mit liv har fløjet med dem.

  Håber I kommer hjem og at du ender med blå tænder. Som det sig hør og bør.

 4. KLM og overbooking….
  Been there!!!
  Da jeg skulle hjem fra Abu Dhabi for et par måneder siden, fik jeg samme besked. Men men men efter at have skabt mig så højlydt at hele terminalen gik i stå, trak jeg det længste strå! Ved stadig ikke helt hvor det kom fra men hørte pludselg mig selv udbryde:
  I'm having surgery tomorrow.
  Og vupti, sad jeg på flyet hjem 😉
  (Griner stadig!!)

  B aka The Liar from Hell

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.