Wir Kinder vom Bahnhof Zoo.

Efter at have tilbragt en nat i helvede, er jeg klar til at opgive prøveidentitet som narkoman. Er ved at være resistent overfor superpiller (bortset fra komalignende sovevaner), og igår glemte jeg så, at jeg spiser dem, og drak et halvt glas rødvin. Skal lige love for, at jeg kom i tanke om det. Har været Christiane F hele natten. Svedte så meget, at det løb, rystede over hele kroppen, og måtte kravle – siger og skriver k-r-a-v-l-e – ud på toilettet, når kvalmen blev for slem, fordi mine ben ikke kunne bære mig. Værdigt. I morgen er det slut.

(Eller det er det i hvert fald liiigeså snart, jeg får bestilt en tid hos lægen, så jeg kan få røntgenfotograferet de skide ribben.)

Published by

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.