Vigtig servicemeddelelse: Tjek Indbox.

Skæbnen har tilsyneladende ikke tjekket sin mail for nyligt. Det vil jeg gerne bede den om at gøre. I Indbakken vil den finde en mail, hvori der står, at min far ikke bliver syg. At han ikke sidder på hospitalet iført frotté og morfin. At det ikke er en mulighed at tildele ham andet end en let forkølelese. Vi skal bruge ham. Det er ham, der fikser ting. Det er ham, der ved alt. Det er ham, jeg ringer til, når jeg skal bruge Det Rigtige Svar. Det er ham, der taler farsk, som er sproget, hvor sætningen “Har du en stjerneskruetrækker, eller skal jeg tage en med?” direkte oversat betyder “Jeg elsker dig”. Han er min far. Jeg går ikke af med ham.

Published by

3 Replies to “Vigtig servicemeddelelse: Tjek Indbox.

  1. Vil også meget gerne have mulighed for flere sjove elastik-i-skoen-historier og jeg-har set-en-pingvin-i-Esbjerg fortællinger i fremtiden da!!
    God bedring til din far – og det største kram til dig!!

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.