Vi har HELT glemt at grine af den her:

Fra Politiken.dk:

De børn, der har fået en ‘Colurful Hearts Teddy’ fra det populære dukkefirma Build-A-Bear i julegave, kan se frem til at miste deres elskede bamse.

For Build-A-Bear har netop tilbagekaldt flere end 300.000 bamser – herhjemme, i USA og Canada.

»Stoffet omkring øjnene kan være revnet på bamsen og derved resultere i at øjet kan falde ud«, lyder det i tilbagekaldelsen.

Kinesiske plastikøjne
Indtil videre skal ingen børn være kommet til skade på grund af de løsnede øjne, men beslutningen er taget for at forebygge ulykker – Build-A-Bear advarer selv om »potentiel risiko for kvælning«.

[Blablabla]

Det har i en tidligere version af denne artikel fejlagtigt fremgået, at bamserne bliver tilbagekaldt af frygt for, at børnene går i chok, hvis bamserne taber øjnene.

Og så er det ikke engang 1. april.

Published by

7 Replies to “Vi har HELT glemt at grine af den her:

 1. Det kan lære folk at støtte den slags… haha
  Nop! Som lærer: NOT a fan of Build-a-bear…
  Som en elev i 2. klasse sagde til mig, med store brune hundeøjne og bestemt trutmund, da jeg bad hende lægge legetøjet i tasken i timerne: "Det er ikke legetøj! Det er min Build-a-bear… Den HAR faktisk et hjerte, at du ved det!"
  Who cares?!

 2. Det kan være at jeg tager dette for alvorligt og ikke har fattet essensen af dagens blog og kommentarer dertil, og ikke ser/læser det absurde/morsomme, men jeg vover det ene øje. Verden er ikke en build-a-Bear bamse, men for børn er det en alvorlig ting at have en bamse. Og trist at læse en lærers kommentar begrænser sig til "who cares". Enig, bamsen skal ned i taske, men barnets verden skal forståes og respekteres.

 3. Magrethe: Jeg bringer indlægget, fordi jeg elsker, at der er en journalist, der har lavet så dårlig research, at de i en avis med – hvad? – 3,5 millioner læsere trykker, at bamsen bliver trukket tilbage, fordi børn risikerer at blive forskrækkede.

  Den forklaring er da så dårlig, at jeg ikke begriber, at man ikke har studset over det.

  God weekend til dig.

 4. Jamen, det er jo præcis, som Kolorista siger, en oversætterfejl. En eller anden, der er pisagtigt dårlig til engelsk, har taget fejl af 'blive forskrækket' og 'blive kvalt'. Og har fået lov at demonstrere sin dumhed i avisen. Ærgerligt. Og sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.