Top 5 over ting, vi mangler ”Nej tak” klistermærker til:

1. Mænd med lange negle. Nej. NEJ, blev der sagt. Heller ikke selvom du spiller dybfølt blues i et støvet øvelokale i en kælder i indre by 3 gang om ugen. Hvis Gud havde ment, at du skulle bruge dine negle til det, ville han ikke have besværet sig med at opfinde plektret.

2. På den støttende, no-disrespect-agtige måde: Urbant hipstersvensk. Det var i første kvartal, at vi brugte ord som ”nydning”, og satte ”-is” –endelse på alle navneord, m’kay?

3. Reklamen for Hotel Crown Plaza. Her er vi i den sjældne situation, at jeg fattes ord. (- men det føles som at drikke 2 liter fløde med øjnene.)

4. MacDonalds morgenmad. Fordi vi ikke er fede nok som nation, som det er? Hvorfor ER det, at vi ikke kan sortere lidt i de ideer, vi copy-paster fra Guds eget land, og nøjes med dem, der ikke gør os fede og får os skudt?

5. Bøger, der ikke er læst korrektur på. Hvor mange hænder har de været igennem, før de ryger i trykken, når de udgives på forlag? Kan man ikke tillade sig at forvente, at der er bare én i den fødekæde, der lige retter ”sku” til ”sgu” og trimmer for de værste, sproglige fuck-ups? Jamen, helt ærligt!? Jeg bliver simpelthen så irriteret over det, og der går ca. 24 sekunder før jeg begynder at betvivle indholdet, når der ikke er taget ordentlig hånd om sproget. (Burde faktisk være muligt at kræve pengene tilbage med henvisning til købeloven *surt-gammelt-røvhuls-smiley*)

Published by

6 Replies to “Top 5 over ting, vi mangler ”Nej tak” klistermærker til:

  1. Jeg gider simpelthen ikke, at der er der nogen bliver ved med at skrive "sku" istedet for "sgu"… HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT FATTE?? Det klør i huden så meget det irriterer mig!

  2. Hvorfor har jeg ikke opdaget din blog før nu? Den er jo F-A-N-T-A-S-T-I-S-K, thumbs up!! Er vild med din ærlighed, ironi og tilgang til livet! Så mange tak for en begejstret "ny-følger"..

  3. Hvordan har jeg ikke opdaget din blog før nu? Den er helt igennem F-A-N-T-A-S-T-I-S-K, thumbs up!! Er vild med din ærlighed og tilgang til livet!
    Så bare lige et lille tak fra en begejstret "ny-følger"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.