Tålmodighed – den mytiske dyd.

Fy for fanden, hvor jeg synes, at der er meget at se til lige nu. Og selvom det er så flot derude, at jeg næsten ikke kan holde det ud, så bortfryser kulden min lyst til stor set alt, lige fra at tage tøjet af for at træne eller gå i bad, til at bevæge mig ud for at tømme postkassen. Alt forekommer stift, uoverskueligt – og dybfrossent.

Men det er bare at tørre øjnene og komme i gang, for jeg har selv sagt ja til at undervise på Convention på søndag, til at uddanne nogle flere instruktører, til at være tillidsrepræsentant med dertilhørende møder og til at bage kager til fælles fødselsdag med søster på lørdag. Jeg har samtidig også besluttet mig for at jagte min gamle form, (komvigørdethelepåÉNgang.com) så jeg har lagt kosten om, vinen på hylden og manøvrerer nu rundt i puslespillet med at få klemt 5-7 gange træning ind om ugen, uden at byde mit løfte til mig selv om, at Anton ikke i vågen tilstand må overlades til barnepiger pga. træning mere end to gange om ugen. Og jeg ved godt, at man ikke må sige den slags højt i Danmark, men jeg er simpelthen så stolt over, at det langt de fleste uger lykkes, og at jeg – selvom jeg stadig hader det mæ hælve te – trækker i løbeskoene og løber 5 km to gange om ugen. Har faktisk forbedret min tid med 4 minutter siden første januar. (Kunne så heller ikke løbe langsommere uden at risikere, at løbebåndet fornærmet ville gå i stå.)

Om kiloene så rasler af?

Åh, jeg må le!!

Havde glemt præcis hvor træls det er, når vægten både står stille og stiger, fordi man kører mere protein ind i kosten (har fundet opskrift på hjemmelavede proteinbars, der RYKKER!), samtidig med, at man skruer op for muskeltræningen.

*suk*

Hvis jeg havde været et af mine egne medlemmer, havde jeg manet til tålmod og på pædagogisk vis rost for vedholdende indsats, men det her er mig, og så ved alle sgu da, at der skal ske noget NUNUNU!!!

Og on that note vil jeg hidkalde barnepigen og køre ind og undervise.

Iført vanter, hat og flyverdragt.

Published by

8 Replies to “Tålmodighed – den mytiske dyd.

 1. Hej
  Vil du ikke dele din opskrift på hjemmelavede proteinbars med en "lidelsesfælle" mht løb, træning og ret uindfriet forventning om snarligt vægttab, please?
  Mvh
  Gitte

 2. Jeg kan i det mindste melde mig under fanerne som én af dem, der utålmodigt venter på at kunne se resultater af sin træning.
  Jeg skal ikke tabe mig, men jeg vil da være fastere over det hele. NU!

 3. Mit manglende vægttab skriger også på en god proteinbars-opskrift. Det lyder alligevel noget mere appetitligt end at køre bønner ned nonstop!

 4. Må jeg lige have lov at skyde ind, at komvigørdethelepåENgang.com er et helt vildt, men også frygtindgydende sejt projekt. Jeg hepper på sidelinjen, mens kiloene sniger sig på (baby in the making, men mon ikke også jeg når til krops-jagten engang på den anden side?)

 5. Åh gud, hvor jeg kender det… Jeg har overvejet at skifte batterier på min vægt… Den står øjensynligt fast på 72,7 uanset om det er morgen eller aften, med eller uden tøj, før eller efter træning… Det er SÅ demotiverende!

 6. Som du selv er inde på, så rasler kiloene ikke af, fordi du samtidigt får flere muskler. I stedet for at måle dig selv på vægten, skulle du prøve at måle din talje eller hofter (ved ikke hvordan du egentlig ser ud, men der hvor du håber det rasler af) og se om du så ikke kan se resultater…

 7. Hov – jeg har tænkt så mange gange, at jeg ville linke til proteinbaropskriften, at jeg faktisk nærmest troede, at jeg HAVDE gjort det. I skal ikke snydes:

  http://www.kreatin.dk/proteinbar-opskrift/

  Jeg smider ca. dobbelt så meget proteinpulver i, en håndfuld chia-korn, som er rige på både omega 3 og protein, og har også eksperimenteret med hakket abrikos i stedet for tranebær. Lige når man hører opskriften først, bliver man helt træt og slap ved udsigten til at skulle ud og finde alle de ting, men jeg fandt dem på under 10min i en helsekost forretning, og det kostede mig samlet under 200 kr – og der er til MANGE gange.

  Når jeg ruller massen ud, gør jeg det mellem to stykker bagepapir, g så er den gode nyhed i forhold til vejret, at det er PERFEKT at sætte dem til afkøling i.

  God fornøjelse:)

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.