Tager I PIS på mig!?

Nå. Men kom idag hjem til et brev fra mit forsikringsselskab, som oplyste mig om, at de ‘har oplevet en markant øgning’ (er det overhovedet et ord?) af deres skadesomkostninger, hvilket har fået dem ’til at vurdere den samlede risiko for en række af vore kunder’. Åbenbart er jeg – som ikke har haft brug for min ulykkesforsikring én eneste gang i de 15 år, jeg har betalt til den – pludselig upgraded til risikokunde: Fra 31. december til 1. januar stiger min forsikring fra 1020 kr. til 1810 kr.

Jeg er ikke matematisk student, men jeg mener stadig at nå frem til, at det er en stigningsprocent på den kedelige side af de 50.

Hvis jeg ikke gør noget, kan jeg forstå af brevet, at min forsikring vil ‘fortsætte med den nye præmie’. Hvis jeg ikke betaler, vil jeg modtage en opkrævning og en rykker – ”dette er for at sikre, at der ikke er tale om en forglemmelse”.

Skide tak. Farligt filantropisk forsikringsselskab, jeg har.

Eller rettere: Havde.

Published by

8 Replies to “Tager I PIS på mig!?

 1. Det lyder lidt som Alm. Brand som jeg havde før. Var nærmest lykkelig da jeg opsagde dem, efter de år for år havde opkrævet mere og mere…
  Dog skal de have plus point for at jeg ville få udbetalt en halv million hvis jeg var "død heltid" – gik længe og tænkte over hvad "død deltid" ville have udløst….

  (Kan anbefale GF – de dækkede alt uden selvrisiko da jeg mistede briller og pung – og ville have dækket 80 % af den stjålne cykel, hvis bare jeg havde haft mit låsebevis…)

 2. Jep… Topdanmark lavede samme nummer – fordi jeg bor i 8210… Og – det GØR jeg jo! Men den værste kriminalitet denne del af 8210 har lagt gader til, må være en boret knallert… Det bliver der naturligvis ikke gjort forskel på – og, da jeg havde haft en skade índenfor et år, var der ingen andre forsikringsselskaber der ville ha mig (for det var jo med VILJE jeg fik stjålet min cykel)…

  Så – det skal I fandenfuckme ha tak for Topdanmark, griske røvhuller!!

 3. Inden jeg roser mit eget forsikringsselskab til skyerne – GF – så prøv måske lige at tjekke forskellige selskaber inde på forsikringsluppen.dk . Her kan du sammenligne flere forskellige selskaber og deres priser på lige nøjagtige de behov du måtte have… hold da lige kæwer, jeg lød lidt som en policesælger der hva….
  Anyway – mit forsikringsselskab, GF, har aldrig givet noget som helst bøvl. Og har man alle sine forsikringer der, giver de 10 pct. af den indbetalte præmie tilbage ved årets slutning, hvis du altså ingen skader har haft.

 4. Har også GF, og den ene gang jeg snakkede med dem, i forbindelse med indbrud i kælderen. – Spurgte den søde forsikringsdame, om jeg nu også var sikker på at det beløb jeg oplyste kunne dække udgifterne….:)
  Sus

 5. Ja er det ikke skønt??!! Har også modtaget en kærlig "nu I bor i 8210" hilsen fra vores forsikringsselskab, så jeg må også affinde mig med en ret så stor stigning!!
  – og jeg er så én af dem der har knapt så pæne ting at sige om GF så mon ikke de alle kan det der med at pisse én af??!

 6. Linda vil du ikke sætte navn på dit selskab?

  Jeg har altså også haft dårlige
  oplevelser med GF….

  Har Alka idag – både ulykke og indbo, men har aldrig haft brug for dem, så aner ikke hvor skidt det kan være.

  Mht vedkommende der nævner brand i opgang og Alka, så stod der da før i forsikringsbetingelserne at kun ting inde i lejligheden og i private kælderrum var dækkede – ikke ting opbevaret i opgang GF havde også en lignende bemærkning i deres forsikringsbetingelser…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.