Spiderman returns.

Du kunne bare ikke lade være, vel? Skulle liiiige bruge mit stuegulv som catwalk igen kl. 3 i nat for at understrege, at du kunne.
Åh, men du havde så meget undervurderet betydningen af, at jeg er på barsel og dermed ikke kan konkurrere med nogen som helst! *Dø-motherfucker!-smiley*
Og du havde nok ikke forestillet dig, hvor langt jeg var villig til at gå for at få ram på dig. (Skal lige have sat møblerne tilbage på plads, når Anton sover næste gang.)
Men hovmod stod for fald, hva, min lille 6-benede 8-benede plageånd?
MUHAHAHAHA!
Det kan du jo passende stå og tænke over ude i opgangen, pakket pænt ind i 8 lag køkkenrulle og 2 poser med dobbeltknude, din lille fladmaste so.

Published by

18 Replies to “Spiderman returns.

 1. Jeg tror at det er 2. gang du skriver om 6-benede edderkopper. Enten trænger du til briller, eller oså udrydder du sjældne dyr.

  /UF

 2. stankelben!
  Og har I ikke hørt om de seksbenede edderkopper? Linda river sgu da et par ben af, før hun stikker deres øjne ud og tramper på deres små tæer!

 3. Det her er lidt som når en fremmed i bussen påpeger, at man har birkes mellem tænderne: Lidt pinligt, men alligevel bedre end at komme hjem om aftenen og få øje på den selv.

  Kan jeg undskylde mig med, at jeg altid terminerer dem i meget strakte arme og med halvlukkede øjne? Jeg har simpelthen ikke været tæt nok på til at tælle ben?

  (PS: Er der evt. nogen, der kan stå stand by som support, når Anton begynder at stille natur-spørgsmål?)

 4. HA!!! Hvor jeg kender den fornemmelse. Har sidste sommer siddet og ammet min datter på sengekanten. Få øje på en megamother F af en kæmpestor edderkop i loftet. Tænker: bare den nu kan holde sig hængende i det tynde spind. Kigger lidt på mit smukke barn, hører lyden PLUMP, og fedeedderkop er nu røget ned på dynen TO milimeter fra mit barns hoved. GISP!!!! Kan man rejse sig hurtigt op? JA, det kunne man 🙂

 5. Stakkels lille nyttedyr!
  Næste gang kan du vel nøjes at pakke den ind eller jage den op på en fejekost og smide den udenfor??

 6. Sjoveste indlæg jeg længe har læst;oD
  Men de skal bare dø de onde satan´er. Er bange for at én af dem, har fået børn her i min stue. Maste 3 babykopper onsdag og 4 torsdag. Sad samme sted. F*ck…er der ikk noget med de får 100 stks af gangen???

 7. Haha! Åh, åh, åh, krampe-i-mavsen-af-grin over hele talen og ikke mindst de afsluttende ord 'lille fladmaste so'.

  LÆR DET, klamme kravlekopper!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.