Smaddersjov påskequiz.

Hvor irriteret tror I, jeg er af at have gået så meget de sidste 5 måneder, at jeg nu har så betændte akillessener, at de er hævet til dobbelt størrelse, er så ømme, at man ikke kan røre ved dem overhovedet og giver mig en gangart, som en jail-rookie, der har været uforsigtig nok til at bøje sig efter sæben?

1) Ikke spor irriteret. Jeg elsker at sidde stille, Anton ligger alligevel bare på sit tæppe og leger selv, rumænsk børnehjemsstil, og Netto bringer jo ud, for fanden.

2) Moderat irriteret. Det er lidt træls, at dét at have sko på, uanset om vi snakker om spinningsko, sandaler eller Nike Free, som er det tætteste man kommer på bare tæer uden at have det, føles som at få hamret gloende, syrepåsmurte rundsave ind i anklerne, hver gang man tager et skridt.

3) Så irriteret, at jeg næsten ikke kan trække vejret af raseri. Kan kraftedeme ikke passe, at man ikke kan gå på sine dertilindrettede plader uden at ødelægge alting fra hælen og op!

Svar lægges i kommentarboksen senest fredag kl. 23.59, så trækker jeg lod mellem de rigtige af slagsen.

Den heldige vinder får en påskelammer, som kan afhentes her på matriklen, da jeg desværre er for handicappet til at bringe den ud.

Published by

12 Replies to “Smaddersjov påskequiz.

 1. Jeg er sikker på det er 3, men stemmer 2 for jeg gider ikke gevinsten ;o)
  Du er bare for herlig … god bedring.

 2. …får man kage til den der lammer? For i så fald tør jeg godt sætte mine penge på nr 3.

  Det ER bare ærgerligt, at man ikke kan koble dig til forsyningsnettet. Rødglødende er jo også en slags grøn.

  God påske!

 3. Tjaa….Næsten ´skal vi sige midt i mellem en fire og en toer. Det tør jeg godt gætte på for jeg er et barn ok….så en teeheeheenaaaaager (no kidding, sådan udtaler nogle mennesker det) så der strider imod alle moralske principper at slå mig *at føle sig lidt ond*.

  God bedring med dine stakkels akillesener og god påske

 4. Morfar, du kunne ikke finde på at spille taktisk, kunne du? Fik aldrig skrevet tilbage, at jeg grinede længe over den med kosten. Troede sgu lige et kort øjeblik, at du mente, at jeg var blevet mor til Harry Potter:)

  Jeg føler mig i et generøst humør, så skal vi ikke bare sige, at der er kaffe, kage og lammere ad libitum til dem, der lægger vejen forbi, rigtig eller forkert svar upåagtet?

 5. hmmm nummer 3? Selv hvis jeg kunne komme til århus mon man så ikke kunne slippe for en lammer hvis man kom med cookies eller muffins?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.