Situationer, hvor jeg virkelig, *virkelig* godt gad, at jeg ikke var alene:

* Når man forlader en bilforhandler, der har brugt 25 minutter på at lyve én lige op i ansigtet, og man faktisk på forhånd har researchet emnet godt nok til at vide, at han er et løgnersvin. En halv pec-highfive giver sådan en grim overbalance.

* Når Anton er syg og har kastet meget op over større arealer. Virkelig uoverskueligt at skulle væg-til-væg-soignere os begge, og derefter holde øje med det stakkels, slatne kræ, mens man gør rent og samtidig forsøger at gro supersonisk hørelse, så man fanger det lille præ-ral, der indikerer, at det trækker op igen.

* – med underteksten: Når man – igen – må trække barnets første sygedag kortet. Et sted i Århus står min arbejdsgiver og råber: ”I second that!”

* Når jeg skal sætte mig ind i noget, der virkelig, VIRKELIG ikke interesserer mig. Jeg ved godt, at man ikke altid er så heldig, at den bedre halvdel lige er yang, hvor man selv er yin, men så kan man i det mindste fordele efter princippet om, at alle skal lide lige meget.

* Når slikposer eller rødvinsflasker virker lidt mere slunkne, end man med god samvittighed kan forsvare selv at have stået for.

* Når jeg skal inden for samme uge har en aftenopgave, en weekendopgave og en barnepige, der følger med i fodbold, og derfor glædestrålende over EFB’s gode resultater, melder fra. Hej mor og far. Great news! Jeg flytter hjem igen!

* Når ”eksperter” i TV siger noget idiotisk og faktuelt forkert. Meget utilfredsstillende at hånråbe: ”Hold nu kæft, din store idiot!” ud i en tom stue.

* Når man skal træffe store beslutninger på barnets vegne. Her mangler jeg virkelig somme tider en, der har samme forhold til og ansvar for ham, som jeg har. En der godt ved, at nogle gange må man træffe beslutninger, som stresser ham på kort sigt, for at hjælpe ham på lang sigt. Jeg har efter lang, LANG tids overvejelse besluttet at opsige Antons plads i den institution, han går i, og flytte ham til en anden. Her ville det have været lækkert med en, man kunne prikke på skulderen hver 10. minut natten igennem i et par måneder, som med autoritet i stemmen kunne sige: ”Det ER den rigtige beslutning. God-så-nat!”.

* (Og som man kunne pege anklagende på, hvis det viste sig, at vi tog fejl.)

* Når man skal løfte tunge ting og sager, som fx børn og indkøbsposer, og man stadig ikke har haft held på det sorte organmarked til at skaffe en ny albue uden tennis i.

Published by

12 Replies to “Situationer, hvor jeg virkelig, *virkelig* godt gad, at jeg ikke var alene:

 1. Har også et liste a la din… Jeg er HELT sikker på, at du har truffet den rigtige beslutning – den er overvejet og genovervejet og…. Du gør ikke noget om Anton uden at vende alle sten. Stol på dig selv, dit kendskab til knægten og din intuition
  Knus
  Ps har savnet dig på bloggen

 2. Har også en liste a la din… Og det er ER den rigtige beslutning – vi der kender dig ved, du har overvejet og genovervejet og… Så stol på dit kendskab til Anton, dine overvejelser og din intuition
  Knus
  Ps har savnet dit bloggeri

 3. Det ER altså også på tide at hive Anton med på BWA (Blue Water Arena, EfBs hjemmebane, red.) så barnepigen har faktisk ingen undskyldning der. I Zebra-klubben tager de sig godt af Anton-fisen, så bare på med De Ægte Striber til knajten.

 4. Det ER altså også på tide at hive Anton med på BWA (Blue Water Arena, EfBs hjemmebane, red.) så barnepigen har faktisk ingen undskyldning der. I Zebra-klubben tager de sig godt af Anton-fisen, så bare på med De Ægte Striber til knajten.

 5. Du er nok den sejeste person jeg (overhovedet ikke) kender.
  Og med alt det jeg (overhovedet ikke) kender til dig, så er beslutningen om at flytte Anton baseret på lige dele fakta og løvemor, og det er aldrig skidt.
  Og pssst så her efter snart 6 år som mor kan jeg stadig ikke overskue børnebræk og ender oftest med selv at ørle… Når barnet er skiftet, gulvet er tørret og tøjet smidt til vask naturligvis 🙂

 6. Var det ikke også den børnehave, der var dum i starten? Fedt, du skifter den ud. Jeg kender dig heller ikke spor, men du lyder smadder klog og vedargumenteret, så jeg vil gerne prikke til dig i nat og sige "Det var bare helt rigtig!"
  Min totalt veldokumentere erfaring siger mig, at det som regel ikke er den børnehave eller skole, man bor tættest på, som er bedst til ens barn. Men det er næsten altid den, folk vælger. Fordi det er nemmest for de voksne. DEJLIGT at du tænker på dit barn også! Flere af din slags!!
  Anne

 7. Var det ikke også den børnehave, der var dum i starten? Fedt, du skifter den ud. Jeg kender dig heller ikke spor, men du lyder smadder klog og vedargumenteret, så jeg vil gerne prikke til dig i nat og sige "Det var bare helt rigtig!"
  Min totalt veldokumentere erfaring siger mig, at det som regel ikke er den børnehave eller skole, man bor tættest på, som er bedst til ens barn. Men det er næsten altid den, folk vælger. Fordi det er nemmest for de voksne. DEJLIGT at du tænker på dit barn også! Flere af din slags!!
  Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.