SIR YES SIR!!!

Hvert andet år afvikler DGI Idrættens Dag, og i år havde jeg sagt ja til at undervise, så jeg har brugt weekenden i Messecenter Herning.

Jeg har aldrig været i Messecentret før, men min for-en-gang-skyld normale taxamand fortalte mig, at det er Skandinaviens største halkompleks. Når man er ude som underviser, får man som regel et hotelværelse stillet til rådighed, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Det appellerer den 4årige pige i mig, der elsker at lege ’så sagde vi, at jeg var voksen og boede her’ og store var mine forventninger til det til Skandinaviens-største-halkompleks-hørende hotel.

….

For satan. Må man godt kalde et affældigt sommerhus indrettet af nogens samlermaniske, farveblinde mormor for ’hotel’?! Vi snakker røvballegardiner, grønt plastikarmatur og billeder så grimme, at man næsten græd blod. Men prikken over i’et var, da jeg vågnede i nat, FORDI DET FUCKING REGNEDE PÅ MIG!!! Tror nok liiiiige mor var stram i masken, da hun stillede i receptionen i morges!!

Men bortset fra denne ubetydelige detalje, var det en super weekend. Jeg har sammen med en kollega undervist i Bootcamp, og vi har revet 200 mennesker rundt i 4 timer. Sjovt nok flest mænd. Jeg finder en særlig tilfredsstillelse i at tvinge tatoverede drengerøve med strikhuer i knæ (kærlig hilsen Hun-ulven Ilse), men jeg må give dem, at de åd det, lavede kampråb og råbte på mere. Og når jeg er i iført stopur, fløjte og t-shirt med påskriften When I say jump – you ask ’How high?’ – så er der ingen smalle steder. Tårnhøjt energiniveau. Det var fedt!

Nu sidder jeg så træt men glad og tilfreds i min velsignede stille lejlighed og plejer min skam-råbte hals med et glas gløgg (uden klamme rosiner). Alle ure viser noget forskelligt, alt hvad jeg ejer af træningstøj kører rundt i maskinen og i morgen starter en ny uge. Jeg er klar. Er I?

JEG SPURGTE: ER I?!!!!!!

(Sorry. Skal lige akklimatiseres)

Published by

4 Replies to “SIR YES SIR!!!

  1. 🙂 et herligt grin jeg fik mig der – og stakkels dem, er glad for det ik er mig du har brølet ind i hovedt.
    Knus Sus

  2. Jeg er fuldstændig enig med Tina Sofie. Fitnessinstruktører bør bære mikrofon, hvis de ikke ejer stemmen til at råbe. Dette gælder i særdeleshed for personer, der lyder som en blanding af en kastreret Lille-Per, et tandlægebor, der anvendes som ørerenser og en hormonpumpet teenagepige, der ser Fatih fra Paradise Hotel på en cafe.

    Ingen nævnt, ingen glemt, men jeg kommer fandeme ikke til de spinningtimer mere. Desuden burde instruktørskift annonceres på SMS med bødefri frameldingsmulighed, såfremt skrigeballonerne kommer i stedet for mere beherskede instruktører. Intet kan irritere mig mere!! Og man kan jo ikke engang give dem et skub i retning af en voldsom og blodig død ved at klippe deres bremser …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.