Siden sidst har jeg:

* Fejret Anton. 6 år, mand. Jeg fatter det ikke. Jeg ved til gengæld, at musikanlægget i børnehaven lever på lånt tid nu, for da jeg spurgte ham, hvad for en fødselsdagssang, vi skulle synge for ham, var svaret: “Who let the dogs out?”

* Undret mig inderligt over Black Friday-hadet, som lader til at være denne sæsons must-have. Jeg mener det, når jeg siger, at jeg simpelthen ikke begriber det. Den eneste grund, jeg ville kunne forstå, var, hvis man ud fra et øko-holistisk perspektiv opponerede imod, at vestens overforbrug fik en undskyldning for at gå yderligere amok, men med al respekt, så er det ikke de grønne typer i mit feed, der har ytret deres mishag. Og så forstår jeg det ikke. For det må sgu da være meget fedt for de butiksansatte, hvis man kunne få noget af julehandlen skubbet lidt frem? Og hvem kan have ondt af, at der er mulighed for at spare penge på julegaverne? Nogle detailhandlere har brokket sig over, at de føler sig pressede til at være med, men med den meget light-agtige udgave af Black Friday, som danske butikker kører (som f.eks. Matas, der råbte løs på hele internettet om de 20% man kunne spare hos dem, men som så med utrolig småt tilføjede “når du køber for mindst 300 kr.” på deres egen side – come on, people!) kan jeg ikke se, at det adskiller sig fra alt mulig andet udsalg/fødselsdag/hurratorsdag/løgnerlørdag, som de alle sammen kører fra tid til anden. Som sagt: Jeg forstår det ikke.

* Prøvet at blande saltkaramel i flødeskum til en kage. Det skulle jeg virkelig, virkelig ikke have gjort. #RundErOgsåEnForm

* Købt rammer til mine kæmpe VisseVasse billeder, og med møje, besvær og en syndflod af eder fået plakaterne sat i.

* Smadret den ene af dem igen. Jeg hader mig selv.

* Sagt “Dén tone der kan du lige starte med at lægge *helt* fra dig!” til en taxachauffør på min fars alder. Jeg tror måske, at jeg har misset et kald som lærer.

* Haft Frida med i Harald Nyborg, hvor hun pegende og begejstret råbte: “MORMOR!!” efter alle mænd over 50.

* Siddet med et billede af min far og tålmodigt prøvet at lære hende forskellen på mormor og morfar. Efter 200 repetitioner fastholder hun stadig, at min far hedder mormor. Hun vinder.

* For 3. gang siden jeg flyttede købt noget møbelagtigt på en hjemmeside, for efterfølgende at blive kontaktet af firmaet bag, som ikke har varen alligevel. Gider hele verden stramme op?

* Hældt en halv liter gløgg ud, fordi den var blevet for gammel. Jeg er ved at miste grebet.

Published by

5 Replies to “Siden sidst har jeg:

  1. Jeg er på Fridas hold. Det er sgu' da SÅ meget lettere, hvis alle i hele verden over en vis aldersgrænse bare hedder 'Mormor'. Jeg tror jeg vil bakke op om projektet fra i morgen tidlig (heldigvis har min chef ikke passeret de 50)…

  2. Så meget enig med dig i black friday foragt tendensen, som åbenbart er det nye sort (tøhø). Og der var muligvis relativ konservative tilbud at score en del steder, MEN – jeg fik 5 chokolademuffins til 20 kroner hos bageren;)

  3. Min søn på 17 mdr kalder stort set alle "Farfar". Han har altid meget bedre kunne lide mænd end kvinder – hans far var vist lige sådan , da han var lille. Aner ikke hvorfor. Der gives frivilligt kram til farfar, far, onkel og vikar Jakob i VS. Kvinderne er sådan set ok, men mænd er bare mere spændende. Worst-case er, hvis kvinderne er skoekspedienter og læger. Så bryder helvedet løs. Begynder for alvor at frygte det første tandlægebesøg, hvor der garanteret sidder en kvinde i tandlægestolen. Kampsveder allerede ved tanken…

    Lika

  4. Hahaha til det hele. At kalde alle gråhårede for "mormor" er trods alt bedre end min ældste, der som meget lille konsekvent råbte "du dør nok snart" efter alle med gråt hår ….

  5. Præcis, føler næsten jeg burde gå med dukket (hedder det det? Staves det sådan?) nakke i stedet for den begejstring jeg i virkeligheden følte. Jeg klarede stort set alle julegaver på omkring 1 times fredag morgen i et øde storcenter i Århus. Tror altså hverken mine niecer eller børn kommer til at brokke sig over at gaverne var omkring 20% større i år… Sgu nok heller ikke min svigermor, og mormor er nok lidt ligeglad…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.