Så nu er der to?!

Politiken.dk:

I går kunne B.T. fortælle, at Big Fat Snake med forsanger Anders Blichfeldt i spidsen havde hældt Peter Viskinde ud på grund af personlige uoverensstemmelser. Men i dag står Viskinde, der var med til at stifte bandet i 1991, frem i Århus Stiftstidende med en opsigtsvækkende melding:

»Big Fat Snake er mit orkester. Det er en sjov detalje, de lige har overset. Jeg regnede med at Big Fat Snake var lagt i graven, og at Anders Blichfeldt og jeg fortsatte hver for sig. Men med de meldinger, der er kommet fra Anders om at han fortsætter med Big Fat Snake, må jeg lige slå bremserne i. Det er mig, der har fundet på navnet. De kan ikke fyre mig. Hvis det endelig er, er det mig, der kan fyre dem«.

Risikoen for at komme til at hamre et grillspyd i øret i ren desperation, når man tænder for radioen, er lige steget med 100%.

Published by

3 Replies to “Så nu er der to?!

  1. OH MY!!! Hvad skal det ikke ende med?? Vi må stå sammen Linda – der må og skal sættes en stopper for det cirkus! (Ja og alle de andre cirkuser med….)

  2. Det er simpelthen for sjovt! Kæmpe farce! Herhjemme kan vi heller ikke rumme, at der nu skal være to Big fat snakes her i lille DK!!!

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.