På med ja-hatten, Linda.

Top 5 over fordele ved at skulle forlade Århus:

1) Risikoen for at Danmark kan huse to sundhedsplejersker, der laver rollespil og med baby-falset supposed-to-be Anton-stemme siger: ”Jeg trives, mor. Du gør det godt, og du er en rigtig god mor for mig”, og 4 minutter efter snakker i 10 minutter om BOEL testen, hvor ”de børn, vi senere ser på børnespyk. begynder at falde igennem” er slim to none.

2) Rødvinslageret skal tømmes. Alt for tungt og besværligt at slæbe alle de flasker med.

3) I Esbjerg er der ingen bagere, der laver knytnævestore trøfler. Blev der sagt.

4) Vi får bil, hvilket betyder mindre DSB. Og en time, man ikke bruger i selskab med DSB, forlænger livet med 4 år. Gider ikke engang fortælle om den tur vi havde hjem i weekenden, men jeg har efterfølgende spekuleret meget over, om jeg kan komme i tanke om én eneste privatejet virksomhed, hvor medarbejderne i ramme alvor mener, at de kan tillade sig at råbe af kunderne og skælde dem hæder og ære fra foran alle andre. Indtil videre er jeg blank.

5) Mulighed for at minimere tidsforbruget på biblioteket. (Ja, vi skal have det hele med, her) (Og ved nærmere eftertanke vel egentlig også kun en fordel, hvis jeg nogensinde får tid til at læse bøger igen? Nå, fuck det. ”Top 4” lyder dumt.) Hvis min hukommelse ikke svigter mig, bruger Esbjerg Kommune Bibliotek et smart system til kategorisering af deres bøger, der hedder ’alfabetisk’. I Århus er det lidt som at lege en utrolig irriterende form for gemmeleg, når man leder efter en bestemt bog, fordi et eller andet geni i tidernes morgen er blevet enig med sig selv om, at det er MEGET mere logisk at opdele bøgerne efter emne – og nichts weiter. Så der står man så, ansigt til ansigt med 40 hyldemeter ”Spænding/Krimi”. Sæt i gang.

Published by

17 Replies to “På med ja-hatten, Linda.

 1. Top 6: det er tæt på Fanø
  Top 7: Anton kommer til at vokse op med sæler i havnebassinet
  Top 8: Fede butikker
  Top 9: tæt på grænsen og dermed mulighed for at leve livet farligt som smugler!

 2. Ad 1) Oh God!!

  Ad 4) Måske TDC og deres underskov af datterselskaber? Ikke helt "råbe ad kunderne", men i hvert fald en beslægtet form for kunde"service". Jeg er heldigvis ikke kunde hos dem længere, men listen af absurde oplevelser er lang.

 3. Kære Linda.

  Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: jeg elsker dig!
  Den der fornemmelse jeg får når jeg går ind på din blog, ja, den er egentlig svær sådan lige at sætte ord på, for nogen gange rammer du mig i hjertet, andre gange fniser jeg i timevis og andre gange igen bliver jeg bare lidt tavs. Du er så ord-begavet, min yndlingsblogger er du.

  Med tak!

 4. 4: Prøv Mackies i Århus – de gør det også gerne! Meget gerne. Både chefen og de ansatte…

 5. Ad 4: Jeg kender ét til firma – nemlig Movia! Som ligger helt deroppe på linje med DSB. Hader at være afhængig af den kollektive trafik.

 6. 11) og vigtigst – mormor og morfar er lige rundt om hjørnet, så der bliver rig mulighed for at få Anton passet.
  12) det er meget billigere at gå på café, og man behøver ikke bruge så lang tid på at overveje, hvilken man skal vælge.
  13)Der er stort set ingen bakker, når man skal cykle (men dog en fandens masse (mod)vind – well pyt)
  14) – du har vist nævnt det, men: institutionsplads og bolig er så billig billig billig, at du har råd til at få barn nummer to – snart 🙂

 7. Kalles (uhyggeligt velassorterede) Vinlager er tæt på.

  Ligesom Hamborg, som jo både er større og sejere end København! Så til pasning med Anton, og så på smuttur med tøserne. Det kan anbefales! Billig shopping, lækker (og billig) mad og fede koncerter.

 8. angående bøgerne, så er et fordi kommunen skal spare siger manden med fadbamsen.

  Nedskæring = reform.

  Der er ikke manpower nok til at sætte op i alfabetisk pga reformer 🙂

 9. HVOR i Århus køber du knytnæve store trøfler? Man skal dele, når man ligger inde med den slags viden! Spill it!

 10. 3'eren forstår jeg heller ikke! Og sigter helt klart, som Stine!!! Del med os!!! Nå!

 11. Til mine med-afhængige kagevenner: Guldbageren på De Mezas Vej.

  Men jeg advarer jer. Når I har købt den første, er I fortabte…

 12. Årh, for filan, hvor bliver jeg sur, når jeg læser, at en sundhedsplejerske siger sådan noget fis. Sundhedsplejerske er overhovedet ikke uddannet til den slags, så hun ser overhovedet ikke nogen børn på børnepsyk, og jeg har endnu til gode at møde den sundhedsplejerske, der f.eks. kan genkende autisme, selv når hun får det smækket op i fjæset. Og BOEL-testen kan nærmest ikke vise noget som helst børnepsykrelevant det første leveår, som ikke er blevet opdaget af nogle andre.

  Din sundhedsplejerske må altså have taget efteruddannelsen i mødretilvanvidsdrivning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.