Og hvad sker der med de børn, der sidder med hele armen nede i mælkeglasset!? (Små svin!)

Jeg har disset den på facebook, men jeg kan alligevel mærke, at jeg ikke er helt færdig med at sige grimme ting om den.

Orio. Den falske kiks.

Hvad er det, den vil? Vil den være en chokoladekiks? En vaniliekiks? Bestem dig dog, din lille vendekåbe! Jeg ved ikke, hvem den prøver at narre, for ud over at være helt forkert i farven, så smager den overhovedet ikke af chokolade. Den smager bare af føj.

Og som om den ikke er fæl nok, som den er, så forsøger den oven i købet at indsmigre sig hos den sagesløse forbruger under det promiskuøse slogan: “Drej, slik, dyp.” Med punchlinen ”Kiksen, der samler familien”.

Aj, men AD!

(Kan heller ikke rigtigt beslutte mig for, om jeg synes, at føromtalte, syge familie har små eller meget alvorlige problemer med adskillelse, hvis en klam kiks er det, der bringer dem sammen igen.)

Published by

10 Replies to “Og hvad sker der med de børn, der sidder med hele armen nede i mælkeglasset!? (Små svin!)

 1. desuden holder reklamen heller ikke, for først ska den vrides rundt= to dele. men når de kommer til "dyp" så er det en hel kiks med to sidder de propper i glasset!!
  Sus

 2. Lige præcis det amerikanske produkt synes jeg nu også godt, vi kan undvære. Så er "oreo" jo også en nedsættende betegnelse om mennesker, der er sorte udenpå men hvide indeni. Måske derfor, de har været nødt til at opsøge nye markeder?

 3. Jeg synes reklamen er mega træls – men elsker Oreos 🙂 De minder mig om en ferie en veninde og jeg var på for nogle år siden. Vi havde skrabt de sidste Euro sammen og købt en pakke til turen hjem. Desværre blev hun rígtig skidt, og lå med iltmaske det meste af flyveturen hjem. De få perioder hun havde det godt skulle vi da lige have et par Oreos. Men vi har dog ikke spist dem siden…

 4. Fantastisk! Jeg har simpelthen gået og ventet på der kom en lussing til den reklame!. ADR med AD på!! Yaks!! Et hvert form for screen klip hvor der indgår tunge (børn eller ej) er jo bare klam! Og så topper de den lige med at dyppe mellemtør kiks med creme i et glas mælk. Føj for fanden. Bliver simpelthen nødt til at zappe væk når den kommer.
  Og ditto til den der Ariel(?) reklame – er jeg den eneste der får gåsehud, når hun siger DUPPER den.

  /Helle

 5. Jeg fik importeret læssevis af stadset i starten af 00'erne (jo det hedder det sgu da!) fordi jeg ved et uheld blev afhængig af dem under et besøg i usa… Blev dog nødt til at tage en kold tyrker da de jo fanme ikke ligefrem slanker!
  Nu holder jeg mig langt fra dem – og TAK til reklamen fordi den er så klam, at den gør det hele meget nemmere!!!
  FÅ SÅ HÅNDEN OP AF DET GLAS DIT LILLE SVIN!
  Sgu da ikke noget at lære børn!!

 6. Den reklame er slet ikke til at holde ud! Indtil dette indlæg, havde jeg bare ignoreret den, men HOLD NU KÆFT ALTSÅ…

  FØJ! -og så med mælk. AWDR!
  Så alligevel hellere en splittet familie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.