13 Replies to “Men i det mindste er jeg ikke klodset.

 1. Oh god! Jeg har engang smækket en bildør hårdt, så den ramte mit øre og kind med hudafskrab og blod.

 2. Åh nej. Jeg har en gang brækket en tå på højre fod ved at hamre den ind i den krykke jeg gik med, fordi jeg havde brækket en tå på venstre fod… Håber din underansigt snart er tip top igen 🙂

 3. Fortvivl endelig ikke på dén konto!…. Undertegnede har engang revnet en fingerknogle på langs… ved at poste et brev i postkassen, og glemme min finger i lemmen!… Point for underholdningsværdien fra skadestuepersonalet.

 4. Ja, jeg smækkede bildøren – eller rettere sagt sparkede den i,mens jeg stadig stod med klør fem på rammen til døren. Og naturligvis havde jeg slået låsefidusen til, så jeg måtte stå og fumle efter bilnøglen, så jeg kunne befri mine MEGET fladmaste fingre…Og SPÆNE ind i butikscenteret som jeg parkerede med for at få dem under koldt vand.
  Og naturligvis på min fødselsdag, så jeg måtte lave med med hævet højrehånd og venstrehånden i dobbeltaktion…

 5. kæft mand den ene værre end den anden … undskyld til alle jer i kommentar-feltet men I fik smilet frem .. og god bedring Linda!

 6. Hej!

  Jeg har tagget dig i The Versatile Blogger-award.
  Reglerne er enkle, hvis du vil være med. Du skal linke til den person som gav dig awarden (mig), fortælle 7 facts om dig selv og ellers tagge/give en award til 15 andre. Du kan se indlægget på min blog:)

  hilsen Leslie
  http://www.leslies.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.