Mary. You’re killing me.

Tror I, at hun føder lige nu, The Flawless Aussie?

Egentlig fint nok, at de har spæret en hel fløj af og reserveret den til hende. Jeg mener; jeg var indlagt på noget, der mindede om Skjoldhøj Kollegiet, hvor de nybagte mødre gik rundt i frotte og granatchok, og fædrene var i strømpefødder og de allestedsnærværende kæmpetørklæder, og vi lignede alle sammen nogen, der havde spist gær og fået sat hår af Stevie Wonder. Tror faktisk godt, at hormonerne kunne drive en ud over altankanten, hvis man stod der, og Mary så kom trippende med en farveafstemt buket blomster i hænderne, helt uden vand i kroppen og poser under øjnene.

Vil vædde med, at hun føder i noget haute couture af en slags, specielt designet og fløjet ind fra Paris. Og hæle. Virker nærmest blasfemisk at forestille sig hende i bare tæer. En 10’er på, at det royale skød ikke nedlader sig til at flække, og at hun ikke skriger, men bare taler helt, helt kontrolleret og korrekt til alle hele vejen, og husker at sige pænt tak, når de lægger epiduralen.

Hvis hun da gør brug af den slags snyd.

I det mindste er man ikke i mødregruppe med hende.

Published by

11 Replies to “Mary. You’re killing me.

 1. Jep, hun havde faktisk født, da du skrev. Og selv-føl-ge-lig en af hver. Og uden problemer. Og med epidural. Det er klart. Ingen unødige smerter her. Og ingen dikkedarer. Og bare lige et par timer på RH, så er den royale ged barberet. So to speak. Hvis jeg havde fået samme behandling, da jeg fik vores første, som hun fik, da hun fik sin første, så var min fødsel aldrig endt med AKS. Og dét kan godt pisse mig af, selvom jeg under hende gode fødsler.

  I øvrigt tror jeg, hun ville være tæskesød at være i mødregruppe med. Irriterende.

  – Signe

 2. Ja – hun fik epidural. Fra starten. Og her i Kbh kalder man faktisk en epidural for en "prinsesse blokade" for der er ingen af dem (Alex, Mary eller Marie) som har født uden. Og hvis man får epidurallen fra starten når man kommer ind kaldes det for en "mary fødsel".
  Jeg havde tilfældigvis en af hendes jordemødre ved mit første barn (både til konsultation og ved fødsel) og hun grinede bare af det…Tror faktisk at Riget selv er lidt irriteret over at være med Twins Royal…

  Gad faktisk godt være i mødregruppe med hende. Så kunne man måske komme med til pilates, som efter sigende er det som giver hende hendes body igen (- hva' siger træneren – er det nok med pilates? Jeg undres nemlig lidt…)

 3. Jeg har selv lige født, og sidst jeg var i fødselsgruppe, blev vi enige om at mary om nogen burde føde hjemme. Hun har så god plads og så kan hele holdet troppe op hjemme hos dem selv… Men det gør det selvfølgelig svært med epiduralen… Jeg var selv rigtig glad for min hjemmefødsel, også selvom jeg ikke bor i et palæ.

 4. Hvorfor er det så interessant at hun har fået en epi fra starten? Det har et par af mine veninder da også bedt om, uden at være royale eller noget. Er det mere rigtigt at vente til det gør RIGTIG ondt? Havde jeg vidst at epien ville hjælpe mig havde jeg ikke ventet 24 timers veer med at få den!
  T'løk Mary!!

 5. Åhr jeg har lige fundet din blog, og er straks fast læser og fan! Og nå ja, mor til et par stykker, dog INGEN prinser eller prinsesser, bare rigtige børn, som de er bedst. Sidst ankomne på 7 måneder. Tillykke med din lækre lækre lille dreng, han ser da bare så sød ud!
  Og tillykke til Mary, fatter ikke helt det der med epi fra starten, og ja JEG tillader mig at mene, at det er fjoget, men hende om det:)

  Kat

 6. Altså jeg stemmer også på den med, at Marys hæmoride er modestylish og revnet er hun selvfølgelig heller ikke, hvis er det helt sikkert kun en lille bitte dekorativ smule. Men epiduralen, den havde jeg ikke lige set komme. Troede superkvinden gjorde det stående på dansk vikingemaner med kun en bidepind som lindring. Nu har jeg altså mistet lidt af respekten.

 7. Ai come om, det er So Last Year at have ondt i røveren over alt det halløj. Det KAN da for katten ikke være så interessant om hun får det ene eller andet, er pæn, er slank, har hæmorider eller overkommer at dyrke pilates om 3 uger (hvilket vel er en mulighed for alle?) Fair nok at springe ud som republikaner, men hvor er det nederen at læse alle de negative blogindlæg ditto kommentarer om den fødsel!

 8. Hmmm, jeg kan nu godt sidde med et fjoget grin, når jeg forestiller mig Mary i det samme outfit, som jeg blev puttet i ude på Skejby 😀 Hvad sker der lige med de der trusser (det er vel nærmere underbukser)? Havde mine bryster hængt lidt længere nede, havde jeg ikke haft brug for skjortekjolen…bare et bælte til at fremhæve efterfødselstaljen!
  /Runa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.