Klar til blog on the go?

HURRA!!! Min mini-note er kommet! *smiley-der-danser-sejrshula*

Efter super hyggelig nytårsaften med frygtindgydende god mad og champagne i Holstebronx, valgte min søde, søde veninde og hendes søde, søde kæreste at køre mig hjem. Fra Holstebro. Til Århus. Hvordan de bærer sig af med at folde vingerne sammen under trøjerne, er mig en gåde.

Ville dog ønske, at jeg havde valgt at tage min pung med mig, da jeg tog hjem.

Da jeg ufrivilligt pungløs trådte ind af min dør torsdag, blev jeg modtaget af en kærlig hilsen fra Post Danmark. De havde været her tirsdag – hvor jeg var hjemme hele dagen. Sneaky sons of bitches. Vil VÆDDE med, at bebumset, pubertær pakkepost bare udfylder blanketterne på forhånd, smider alle pakkerne af på posthuset og kører hjem og ser porno! (Mental note til mig selv: Husk at spritte brevsprække af).

Forstår heller ikke helt, hvordan jeg kan få udleveret en pakke fra 3, som jeg ikke har modtaget seddel på, sammen med mini. To forskellige firmaer. To forskellige pakker. Hvordan? Jeg forstår det ikke. Men who cares? My baby is here! Nu skal jeg bare lige have lidt storbroderlig assistance, så jeg får den gjort rigtig klar og så er jeg KØRENDE!

Published by

1 Reply to “Klar til blog on the go?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.