Jeg vil gerne vide:

* Hvor lang tid knogler tager om at hele? Sådan helt præcist? Vi er *nogen* der allerede har tabt tålmodigheden med det her crap.

* Om man, ene kvinde, kan køre 90’er-moden op igen, så vi kan få den sideknappede Adidas-buks på banen igen? Jeg spørger for min belastende ven Skinnen Fra Helvede Der Hele Tiden Forsøger At Voldtage Min Ankel.

* Hvis nej: Hvor man kan købe de der stripperbukser med velcro i siden?

* Og sko, hvor højreskoen er 8 numre større end venstreskoen?

* Hvem man skal knalde tale med for at få den her installeret derhjemme?

* Hvorfor jeg ikke bliver kimet ned af ivrige sponsorer, der brænder for at forære mig hjemmehjælp, au pairs og privatchauffører?

* Om det er normalt, at man kaster en lille smule op bagerst i munden hver gang man får øje på sin egen storetå?

* Hvad jeg har gjort for at fortjene så gode folk omkring mig? Fx. folk, der kommer forbi til puttetid eller tilbyder at køre Anton i børnehave, hjælp til at handle, tilbud om aftensmad, recepter på smertestillende, der omhyggeligt er konfereret af med lægekolleger på 3 forskellige hospitaler, så vi er sikre på, at det ikke fucker med amningen, blomster at kigge på osv. Love, love, love.

* Hvad jeg taster på GPS’en for at finde frem til Forfængelighedsskadestuen, som kan hjælpe mig med at få renset og syet forfængeligheden efter mit spasser-move?