Jeg vil gerne vide:

* Hvor lang tid knogler tager om at hele? Sådan helt præcist? Vi er *nogen* der allerede har tabt tålmodigheden med det her crap.

* Om man, ene kvinde, kan køre 90’er-moden op igen, så vi kan få den sideknappede Adidas-buks på banen igen? Jeg spørger for min belastende ven Skinnen Fra Helvede Der Hele Tiden Forsøger At Voldtage Min Ankel.

* Hvis nej: Hvor man kan købe de der stripperbukser med velcro i siden?

* Og sko, hvor højreskoen er 8 numre større end venstreskoen?

* Hvorfor jeg ikke bliver kimet ned af ivrige sponsorer, der brænder for at forære mig hjemmehjælp, au pairs og privatchauffører?

* Om det er normalt, at man kaster en lille smule op bagerst i munden hver gang man får øje på sin egen storetå?

* Hvad jeg har gjort for at fortjene så gode folk omkring mig? Fx. folk, der kommer forbi til puttetid eller tilbyder at køre Anton i børnehave, hjælp til at handle, tilbud om aftensmad, recepter på smertestillende, der omhyggeligt er konfereret af med lægekolleger på 3 forskellige hospitaler, så vi er sikre på, at det ikke fucker med amningen, blomster at kigge på osv. Love, love, love.

* Hvad jeg taster på GPS’en for at finde frem til Forfængelighedsskadestuen, som kan hjælpe mig med at få renset og syet forfængeligheden efter mit spasser-move?

Published by

5 Replies to “Jeg vil gerne vide:

  1. Fellow skinne-spasser her. Man må godt råbe ukvemsord af skinnen, men jeg fik faktisk nærmest seperationsangst da den skulle af. Jeg klarede mig med nogle xxlarge sweatpants fra hm, og jeg er meget almindelig af bygning. Insister på at få en afkølings-dimmer – det virker smertelindrende, og det var mere effektivt end morfinen. En lille gammeldags gymnastikpose er smart, når man skal bære ting. Knogler er nogle divaer, der åbenbart har brug for vildt meget hvile, og det er virkelig vigtigt ikke at blive skuffet, hvis der ikke sker en over-night forandring..

  2. Jeg har netop opdaget TENS-smertelindring(skal bruge det til fødsel) der er god til muskel-led-knoglesmerte, og umiddelbart er uden bivirkninger. Konceptet er at man sender små, elektriske impulser igennem vævet, der forvirrer nerverne/modulerer nervesignalet. Du kan evt selv læse op på det, eller tvinge noget sundhedspersonale til at forklare dig det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.