If you just smile.

Ovre ved Marie (http://marienade.com/2011/07/29/nu-har/) (please, please, PLEASE er der ikke nok nogen, der kan hjælpe med det her fucking blogspot? Nu kan jeg åbenbart heller ikke tekst-linke mere *grrr!!!*) kan man læse, at hun bliver glad af bobler – og at hun ikke oplever så meget for tiden. Det er meget samme historie her, bare minus bobler. Og selvom jeg SAGTENS kan finde en million ting at hidse mig op over, fordi jeg – hvis jeg nu skal være helt uironisk og asarkastisk – stadig hænger i humørbremsen, gider jeg faktisk ikke have tastaturet smurt ind i mere galde. To indlæg i streg må være nok.

Så inspireret af Marie, følger her Top 6 Over Småting, Jeg Bliver I Godt Humør Af (trods alt):

1) Mit nye køkken. Eller. Ikke nyt, men med ny bordplade, nye håndtag, ny vask og 5 hjemmegjorte bogkasser i pangfarver tæller det alligevel som istandsat. Jeg elsker det. Uden sammenligning husets hyggeligste rum, og det er allerede sådan et sted, hvor folk sidder og hænger ud med et glas vin, mens jeg laver mad. Nogle gange går jeg tilbage i entreen, bare for at gå ind i det igen; jeg bliver lige glad hver gang.

2) Komplimenter fra en af fortidens mænd. Også selvom han lidt var tvunget til det, fordi jeg skulle gøre ham en tjeneste. Still counts.

3) Parfume. Sikkert forkert på et utal af planer, men efter en meget duftneutral graviditet, er jeg i gang med at terminere lageret af fesne, gennemsigtige toiletprodukter, og for hver eneste gang, jeg kan købe noget flydende i neonfarver, smækfyldt med hormonforstyrrende duftcrap, er jeg i himlen. (Og inden kommentarfeltet bryder ud i lys lue: Rolig. Anton bliver naTURligvis kun udsat for svanemærkede, allergitestede produkter, som speltsegmentet HAR nikket anerkendende til.)

4) I det mindste er vi flere, der er nye i byen, og Jønke ligner typen, der giver en kold håndbajer, hvis det kniber.

5) At være blevet involveret i oplæring af nye instruktører i det nye fitnesscenter. (Om end det fik mig til at føle mig som Metusalems storesøster, da jeg skulle give et eksempel på musik, der ikke er bygget op af 4 x 8 takter, og sagde ”Det meste af det, Faithless har lavet”, hvortil det nye spinningkid svarede: ”Hvem?”)

6) Antons nye tand. Yes, Houston, we have a tooth! Helt, helt problemfrit, og jeg dør af begejstring, hver eneste gang han griner med kæften fuld af ingenting og en tand.

Ps: Kan I huske Nikolaj & Piloterne? Hvorfor har vi aldrig før lagt mærke til, at det er ham, der er inde i Poul Krebs?

Published by

7 Replies to “If you just smile.

 1. Åh, nyt køkken kan man skrive uanede mængder af indlæg om – har selv også fået nyt og er ofte blevet grebet i at ligge hen over bordet og nusse bordpladen…ah, bliss..!

 2. Linda, det dér med Nikolaj og Poul Krebs har jeg godt vidst i mange år…
  Hvordan fandt du ud af det? 😀

  (Undskyld, Onkel Anne, men det er altså rigtigt hvad hun siger)

  Kh
  Lene K

 3. Hej Linda
  Jeg har i lang tid fulgt din blog, og hver aften det sidste stykke tid, har jeg lige læst for ca. en måned ad gangen helt fra start af. Nu er jeg så færdig og ved egentlig ikke, hvad jeg så skal læse 🙂
  Man lærer dig jo lidt at kende, og nu hvor jeg så ved, du godt kan lide at få ros, vil jeg bare sige, at det er en fantastisk blog, du har! Du skriver så godt – så keep up the good work. Jeg vil i hvert fald fortsætte med at læse!
  Kh Cecilie

 4. Narj, det passer ikke! Det er til gengæld Nikolajs gamle bassist Christian Veitner, som er inden i Poul Krebs. Tjek det – det er rigtigt!

 5. Du skal da ikke kalde Christian gammel!
  Hvis der er nogen inde i PK, så må det da være ham, der har været inde i de fleste kendte. Det må være Uffe Buchard!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.