I øvrigt:

* kan jeg ikke huske, at jeg tidligere har lavet 3 ‘i øvrigt’ indlæg på en måned. Men vi har taget to runder bræksyge på under 10 dage (ofrene inkluderede bl.a. tremmesenge og autostole #fml) , og alle mand er samtidig lagt ned af alle forkølelsers ondskabsfulde moder, så sammenhængende tanker er sjældne, eksotiske fugle på disse breddegrader for tiden.

* ville jeg faktisk have blogget i lørdags, men kom til at klikke mig ind på The Fall på Netflix, og nu er jeg fortabt. Bliver nærmest hypnotiseret fast til skærmen af Gillian Andersons lavmeldte britisk, der føles lidt, som når nogen nusser én i håret. Vi ses om 3 sæsoner. (Løgn. Om én. Skide junkie, Linda.)

* havde jeg forleden en optaget rustvogn HELT inde i bagagerummet over en strækning på 10 km, selvom jeg kørte til den gode side af, hvad jeg måtte. Ret mig, hvis jeg tager fejl – men de må da være det erhverv i hele verden, der har mindst travlt?

* undrer jeg mig på daglig basis over de kvinder, 30+, der er nærmest aggressivt fans af Volbeat. Hvem er de?? Er det kvinder, der var unge, da N’ Sync og Take That var store, og som har slæbt sig igennem tilværelsen med store, gabende huller i hjertet, siden disse gik i opløsning – og som derfor slet ikke føler det spor mærkeligt at gå all ind på undercut, lædertøj og hysteriske mængder af kohl, mens de instagrammer deres vej gennem hele turnéplanen?

* har jeg en Canada Goose, jeg ikke kan komme af med, så hvis nogen skulle kende en (ikke alt for høj) mand, der står og mangler verdens fedeste jakke, der er brugt én gang, så send mig lige en pb. Orker ikke flere douches, der spørger, om jeg vil sælge den for 800.

* ville jeg ønske, at jeg var mere øko-holistisk, både generelt, men særligt i forhold til julen. Jeg hørte forleden om en kvinde, der havde “kvalme af forbrugsræset”. Jeg er nærmest ærgerlig over, at det er frowned upon at have mere end ét juletræ. Men jeg har fundet ét sted, hvor jeg måske alligevel kan fedte mig til en karmastjerne: På ønskesedlen i år, kommer jeg til at tilføje “må gerne købes brugt” ud for alle de ting, hvor det er ok at gøre. Ideen er hermed givet videre til andre forbrugstosser og julepsykopater

* kan jeg, post-flytning, ikke finde ud af, hvad jeg skal stille op med mine gamle dagbøger. Noget af det er tåkrummende “hjerte-rimer-på-smerte” men der er godt nok også noget imellem, som jeg meget, MEGET nødig ville, at .. ja, nogen som helst, faktisk, skulle læse, hvis jeg trådte ud foran en bus i morgen. Mit pragmatiske jeg hælder til småt brændbart, men det føles sgu også mærkeligt at smide så meget historie ud. Hvad gør man?

* var Anton millimeter fra at kaste sig direkte ind på et 6 år langt kostskoleophold i Tyskland, da han igår, under noget free-style høvdingebold, tyrede Kylling ind i 3 tændte stearinlys i vindueskarmen.

* vil min forbløffelse over, at jeg er blevet så voksen, at jeg kan fjerne stearin fra rullegardiner, vindueskarme og kyllingevinger, ingen ende tage.

* skal jeg have købt en ny termokop, og tager i den forbindelse med glæde imod anbefalinger og advarsler. Jeg minder om, at jeg går under betegnelsen Termomunden, og at vi derfor skal bruge noget isenkram, der kan opretholde en temperatur på 200 grader i et par timer eller 3.

* hørte jeg i radioen i morges, at politiet i Nordjylland i aftes ledte med hunde og helikoptere efter en 11-årig dreng. Indslaget sluttede med: “Drengen, der er tvangsfjernet, blev fundet kl. 1 i nat i god behold, tæt på sin biologiske mors bopæl.” Tænk, at én sætning kan give så ondt i hjertet.

Published by

14 Replies to “I øvrigt:

 1. Nu fik jeg også lige ondt i hjertet!….
  Ak, alle der er ramt af omgangssyge har min dybeste medfølelse. Det er det mest ækle i verden der findes! Derefter prøver jeg fluks at overgå deres helvedeskvaler med historien om dengang jeg havde synkronopkast fra køjeseng. Det var über alles, I can tell you….
  Håber du får ro på snart. I øvrigt: havde du et konkret kostskoleophold i tankerne? Jeg tænker, det ku' være man ku' sætte sig lidt i respekt hos poderne, hvis man rent faktisk havde en konkret trussel hængende i luften næste gang de er ved at plastre matriklen ind i stearin 😀
  Gode råd modtages gerne!

 2. Nårh, altså hvor er Frida cute med den cykelhjelm.

  Og jeg har gode erfaringer med dette termokrus:
  http://www.bodum.com/dk/da/shop/detail/11043-01/

  Og yay til jul! Jeg er vildt meget i julestemning (særligt da der dryssede fine, lette snefnug ned fra himlen, da jeg afleverede unger her til morgen), men prøver at holde mig i skindet, da jeg ved, hvis jeg begynder nu, er jeg dødtræt af jul inden 2. søndag i advent.
  Jeg forsøger i stedet at kanalisere det over i at få styr på julegaver, adventsgaver og ældstebarnets fødselsdagsgaver. Det ville faktisk også være rart at få styr på, inden jeg lige om lidt sidder lænket til en sofa med en baby hængende i brystet.

  Og du skal da ikke undskylde for at lave "I øvrigt" indlæg. Så vidt jeg husker, var det da noget af det mest populære, da du efterspurgte respons i forbindelse med din bogkonkurrence. 🙂

 3. Ud med dagbøgerne…. Forestil dig finde dine forældres dagbøger når du skal rydde ud efter dem….. Mine røg ud på den konto… Med hvad så med alle de gamle fotos ?

 4. Mht dagbøgerne, så har jeg lavet denne aftale med min veninde: Dør hun pludseligt/uventet (sker ikke, bank under bordet) før mig, ræser jeg af sted, tager dagbøgerne, destruerer dem. Jeg har lovet ikke at smugkigge.

 5. Jeg fik faktisk lov til at få min mors dagbøger, da jeg selv var i hjerte-smerte-fasen. Hun læste også selv med og havde helt klart glemt hvordan det egentlig var at være teen, så der fik vi faktisk nogle rigtigt gode samtaler. Så jeg stemmer for at beholde.

 6. Zojirushi laver de bedste termokrus og -kander, de holder kaffen varm under selv timelange, permafrostbefængte sidelinjeophold som soccer mom. De holder til alt og indholdet forbliver skoldende hedt. Eneste minus er den latterlige pris.
  Tak for en god blog. Vh Birgitte

 7. GEM dagbøgerne! Når du er blevet endnu ældre, vil du glæde dig over det kig ind i en glemt tid. Læg evt. en forklarende note ind ved de sider der for "slemme" og sats på, at den der læser er moden nok til at kunne trække fra og lægge tid. Jeg er nu 55 år og læser med glæde mine dagbøger, både dem fra hjerte/smerte tiden og de vilde udskejelser med mænd, stoffer og jeg skal komme efter dig … på en 4 mdr. rejse i USA som 24-årig.
  Desuden er jeg igang med slægtsforskning og ville ØNSKE at der var noget mere efterladt fra de tidligere generationer.
  Sats på at du bliver mindst 80 år – det er fandme for tidligt at begynde at gøre boet klar!

 8. Åhja, jeg melder mig i koret som dem der siger "Gem bøgerne". Jeg har smidt ALT ud for omkring 14 år siden: Gamle breve, kærlighedshilsner fra de der fyre, som man tudede over i det meste af 8. klasse, billeder og alt det andet. Det røg i en flytning. Og det er jeg dælme ærgerlig over. Find en kasse til dem, og stil dem i kælderrummet mærket med "Må åbnes når Anton og Frida bliver 30+" 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.