I øvrigt:

* ville jeg ønske, man kunne sende en venneanmodning til de bilister, man kommer til at følges med over lange stræk på motorvejen; som man fletter foran og bagved med i en grad, at det nærmer sig en dans. Føles næsten lidt trist ikke lige at vippe farvel med lygterne, når den ene af os kører af.

* kom jeg forleden, apropos ingenting, til at tænke over, om der mon findes mennesker, der dør i bilulykker, fordi de bliver kvalt i det, de sidder og spiser, når ulykken sker?

* vil jeg gerne vide, hvorfor alle bordeller i Jylland, har de der 80’er metalpersienner, der kommer til at hænge helt vildt i siderne, når de er mere end 2 dage gamle? Der MÅ være andre gardinløsninger, der er lige så billige. Et sted i Vestjylland har jeg endda set, at nogle working girls har forsøgt at diffe dem op med en lyskæde, viklet aggressivt ind imellem alle lamellerne. Det ligner en juledekoration, designet af Satan selv.

* hørte jeg forleden en radioreklame for påskeæg fra en bager i Esbjerg, der startede med “I Afrika findes der brune høns, der lægger chokoladeæg.” Er vi helt sikre på, at den går i 2017?

* er vi færdige med at sige “woop woop”. Der er *ingen* der slipper afsted med det.

* har Frida fået skoldkopper, som jeg for nemheds skyld er begyndt at tælle i hele millioner. Jeg er næsten imponeret over, at hun ikke skriger i rædselsslagent hysteri, når hun får øje på sig selv i spejlet.

* får jeg mildt irritationsudslæt over de mennesker, der ikke bare kan skrive: “Det passer sgu ikke lige i denne uge” som svar på en kaffeinvitation, men som altid sender en sms, der er så lang, at den i Nokiatiden ville have sendt af 3 omgange, der detaljeret forklarer, hvor travlt de har og med hvad. Med al respekt: Så meget interesserer min egen kalender mig ikke engang.

* er jeg nu nået så langt i min indflytning, at jeg er klar til at begynde at forholde mig til haven. Har således købt en sofa, en bænk og et bord på 2 meter og har kæmpe optur over det.

* er jeg også begyndt på havearbejdet; herunder verdens mest dødssyge tjans: Rensning af flise-riller for mos og ukrudt.

* indstiller jeg on that note to personer til udtrækning af alle 20 negle med en gloende tang,  alt imens de får skrællet huden af med en sløv kartoffelskræller: Den person, der designede fliser med 1 cm’s forskudte tænder hele vejen rundt, og den person i boligforeningen, der valgte dem.

* har jeg med søde Johanne som tech-support fået lavet en fb-side til bloggen, så man kan få besked direkte i sit feed, når der er nyt herinde. Kom og vær med! (- please!)

Published by

12 Replies to “I øvrigt:

 1. Meget som det afsnit af Venner, hvor Monica forsøger sig med "You go girl!"for så bare at erkende, at det ikke er for hende:-D

 2. Åh nej..jeg er en af dem der gør det der med de laange beskeder. Hvis det hjælper lidt så er intentionen god nok. Det handler nok (nu jeg tænker over det) bare om at man ind imellem virkelig gerne ville..og gerne vil pointere at det netop ee pga. En skør uge og ikke fordi man prøver at komme udenom. Men jeg forstår pointen en anden gang må svaret være mere "vil gerne, kan ikke"-agtigt kort.

  1. Man kan købe en lang stang med dims for enden, der er formet som en slags krog. Eftermonteret erfaring den bedste ukrudtsfjerner, hvor man kan stå op, mens man fjerner skidet. Og så skal du feje rillerne efterfølgende med stiv kost så ofte du orker. Så når ukrudtet ikke at vokse ud igen.
   Husk at drikke kaffe og hyg dig undervejs. God arbejdslyst

 3. Burde også blive bedre til "vil gerne kan ikke" … taget til efterretning.
  De fliser lyder som noget en hvis herre har skabt… har du overvejet om du kan brænde ukrudtet?

  1. Det kan blive enden på det, hvis ikke jeg finder en nemmere løsning. Men de der hak gør det godt nok svært at komme nemt omkring.

 4. Der er desværre en del mennesker, der kommer galt afsted fordi de får noget galt i halsen mens de kører – der har heriblandt også været nogle tilfælde med buschauffører, der har kørt hele bussen i grøften med bolsjer galt i halsen…
  Og vær endelig glad for alle Fridas skoldkopper – så kommer hendes immunforsvar rigtigt i omdrejninger og hun får dannet antistoffer.
  Mange varme hilsner fra sygeplejersken, der med glæde læser alle dine kloge og velformulerede blogindlæg.

  1. Mange tak for din kommentar – jeg kan mærke, at det der med at spise i bilen er noget, jeg skal have faset ud.. Faktisk havde Anton et uheld, da han var mindre, hvor et stykke bolle satte sig fast i halsen på ham; jeg havde ikke engang overvejet, at det var en risiko. Derfor er jeg superskrap med, at mine børn ikke må spise i bilen. Så kan det undre (meget!!) at jeg ikke kan overføre den risiko til mig selv:-/

 5. Så fedt med den fb side! Så kan jeg endeligt afmelde Bloglovin som, ganske uopfordret, sender mig så meget lort at den eneste vigtige opdatering ofte bliver overset. Jeg har sikkert sat et uheldigt hak – men nu skal det da heldigvis være slut. HURRA!
  /T, Den Rigtige.

  1. Tænk, det havde jeg ikke engang overvejet. Men du har da fuldstædig ret, for hoooold nu kæft, de sender mange mails.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.