I øvrigt:

* kan jeg på min yoghurt læse, at blåbær på finsk hedder “Mustikka”, og det er måske det bedste ord, jeg har set i år.

* ville jeg have skrevet noget om, hvor meget jeg arbejder og den deraffølgende radiotavshed, men så læste jeg i et kommentarfelt et eller andet sted (jeg har desværre glemt hvor), at den slags indlæg føles som om, vi tror, I sidder helt ude på kanten af stolen, ganske uden indhold i livet, og med desperat længsel trykker “refresh” 16 gange i minuttet – og det giver simpelthen så god mening, at jeg holder min kæft. (fraNUaf!)

* har jeg efter 15 år sagt op i fitnessdk. #AndNowHerWatchIsEnded

* tænker jeg stadig over, hvorfor man ikke oftere ser tyve lave det trick, som Madonna lavede i “Who’s that girl”, hvor hun i en butik proppede et kassettebånd i lommen på en tilfældig person, og så – da dette sagesløse menneske satte alarmen igang – slentrede ubemærket ud, mens alarmen stadig lød, med læderjakken fuld af tyvekoster? Det er sgu da godt tænkt!

* forstår jeg heller ikke, prankwise, at ingen har fundet på at bytte rundt på benzin- og dieselpistolerne på tankstationer?

* – men the joke’s on me, for efter jeg har fået ideen, har jeg nu blæsende paranoia hver eneste gang, jeg tanker.

* bliver jeg i aften færdig med 5. sæson af GOT, og da det er 2. gang, jeg ser den, ved jeg, at vi i 6. sæson indfører Pilou Asbæk. Det ved jeg næsten ikke, om jeg orker.

* har jeg det VILDESTE girl/life-crush på Maj My. Hvis du trænger til at få pulsen ned, og dine refleksioner over, hvordan du har valgt at leve dit liv, op, så skal du kigge ind ovre hos hende.

* hører Anton for tiden Gummi Tarzan på repeat. Lydbogen var en del af min rasende geniale plan, som skulle få os fra filmen, over på lydbogen og derfra videre til bogen. Vi læser meget, men lige nu er det mest Flunkerne, Holger og Legobøger, der fanger, så jeg syntes selv jeg var på vej ind på Nobels nomineringsliste, da jeg fik den ide – lige indtil Anton med høj, klar stemme i Bilka oplyste, at jeg var “En dum og uduelig søn!” og jeg godt kunne se på alle omkring os, at de troede, han var inspireret af sin opdragelse.

* har jeg fået malet væggen i stuen, og som nogen måske har set på IG, blev det lige, som jeg havde håbet.

Published by

23 Replies to “I øvrigt:

 1. Virkelig pæn stue! Og så er jeg helt utrolig enig, når det gælder Pilou Asbæk (elsker ikke) og Maj My (elsker). Der er selvfølgelig ingen som dig, men jeg bliver vanvittigt inspireret, når jeg læser med hos hende. Det er så skønt.

  Hav en god dag!

  /Trine

  1. Ja, ik!? Med ham Pilou?? Jeg forstår overHOVEDET ikke, at han er så populær. Manden er jo ligesom Nichlas Cage – han skuespiller ikke, men er bare sig selv. Det er så mærkeligt. Og så den der Lars Ulrich-accent, som man ikke hører, når folk får et trommesæt stoppet i halsen – den hører man RIMELIG meget, når de lever af at sige noget.

   Til gengæld sender vi kollektivt tusind hjerter efter Maj My. Jeg bliver så glad over, at en lille blog kan skabe så megen inspiration og eftertanke. Hun er god!

   Må din dag også blive fyldt med gode ting og mennesker.

   Kh

   Linda

 2. Nøj en hyggelig og pæn stue! Hvor er dit tæppe mon fra? Og jeg går altså dagligt-ish ind og tjekker din blog:-)

  1. Det er jeg simpelthen så glad for, at du synes – og at du gør <3

   Mit tæppe er fra Støcbo – jeg kan faktisk ikke huske, om det er et af dem, man kan få i flere farver, men jeg er vildt glad for det. Dels er det svært at se småpletter på, og dels er lurven så kraftig, at det kan støvsuges. Jeg gav omkring 1500 for det for halvt et års tid siden, så mon ikke de har det endnu?

   Kh

   Linda

 3. Vil altså gerne læse dine indlæg om radiotavshed – og alt andet for den sags skyld 🙂 – Mh. Hanne

  1. Der er SÅ meget, der lyder fint på svensk. Jeg havde en pige på et af mine hold for år tilbage, som var herboende svensker. Hun brugte stadig svenske ord og vendinger, og sang stadig, når hun talte, men havde alligevel boet her så længe, at man forstod alt, hvad hun sagde. Jeg glemte somme tider helt at høre efter, hvad hun sagde, fordi jeg bare svømmede helt hen i måden, hun gjorde det på.

  1. De er såmænd fra Visse Vasse. Tjek evt Tradono og DBA – jeg tror first moverne måske er ved at skille sig af med deres:)

   Finder du plakaterne, vil jeg meget anbefale, at du får dem sat op professionelt – i hvert fald hvis det er de store. Jeg mente, jeg kunne gøre det selv, men resultatet på den ene blev ret træls (de vulker, uanset, hvad du forsøger) og den anden ramme sprang. Det var en hård dag på selvhadsfronten.

   Kh

   Linda

 4. Jeg tror der er noget med at "pistolerne" til benzin og diesel har forskellig størrelse, så de kan ikke hænge fast på "den andens". Men den med Madonna har jeg også tænkt på.

  1. Haha – jeg elsker det! Og hvor mange år er det siden, man har set den film?!

   Måske jeg lige skal tjekke de pistoler, når jeg tanker i morgen eller torsdag. Næsten også spild af god paranoia, hvis det rent praktisk ikke kan lade sig gøre:)

 5. Melder mig i koret blandt de andre, der tjekker din blog dagligt!!
  Dog uden at have behov for forklaring af radiotavsheden – det er tydeligt at du også har et liv at passe <3

 6. Jeg er først lige faldet over din blog her til aften, og sikken en skam. En skam at jeg ikke fandt den noget før, altså. For jeg er vild med den. Du har i hverfald lige fået en ny læser med i bagagen herfra 😉

  nouw.com/lillelyng

 7. Jeg melder mig på holdet, der siger bare skriv om hvadsomhelst! Elsker alt, hvad der kommer herfra 🙂
  (Og ikke at man overhovedet skal lade sig diktere af det, men jeg tænker egentlig, at det mest er undskyldningerne i sig selv, der irriterer nogle? Jeg kom i hvert fald engang til at tænke på, at jeg også ude i den virkelige verden synes, jeg er lidt træls, hvis jeg hele tiden undskylder for mig selv. Hvis man skriver, hvad man har lavet i mellemtiden, er det jo mere en forklaring. Hvis det giver mening.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.