I virkeligheden er jeg jo bare en simpel pige fra landet.

Jeg er vokset op i et hus med en have. I al den tid jeg boede hjemme var sommer noget med havestole, grill og vasketøj, der duftede af Frisk, og de sidste par år er jeg begyndt at savne det mere og mere. Selvom de er søde, er det bare ikke helt det samme at dele en baggård med 100 andre, svedige klaustrofobikere, eller at skulle huske ALT (som helst skal kunne bæres af én gang), når man går ned. Og igen, når man hver 45. minut skal op og nifle, fordi at det ville være at friste skæbnen unødigt at lade en Iphone og et par labre høretelefoner ligge ubevogtede hen.

Jeg savner en have, man kan dappe ud i i undertøj, og hvor havemøbler og parasol står, hvor man efterlod dem i går. Jeg savner en have, hvor Smokey Joe grillen kan stå i fred og ikke, som min ven Lasses, bliver stjålet ved højlys dag. Jeg savner tørresnore uden mug, og fornemmelsen af at kunne spise morgenmad i det fri, uden at det forvandler sig til omfattende, udstyrstungt event.

Måske er det redebyggergenet, som jeg har hørt så meget om, men som jeg indtil nu ikke har følt røre på sig, der endelig sparker ind. Det ville også forklare, hvorfor jeg forleden sad og dagdrømte om en kummefryser. Jeg havde faktisk lovet mig selv ikke at sige det til nogen, for det er jo for fanden sidste stop inden Crocs og praktisk korthårsfrisure. Men I siger det ikke til nogen, vel? Så kunne man bage noget ordenligt brød i stedet for at æde det pap, de sælger her i byen og man slap for at leve af den samme ret i en uge, når man har lavet mad nok til at smide et par portioner i fryseren, fordi man er nødt til at spise dem, så der er plads til poserne med frossent frugt, som Netto havde på bud. Hvis den var stor nok, kunne man også lige smide sig i den en halv time, når blodet ramte kogepunktet.

Hej. Jeg hedder Linda og er født 40 år for sent.

Published by

15 Replies to “I virkeligheden er jeg jo bare en simpel pige fra landet.

 1. Det er også bare sagen med hus og have, der ligger så langt ude, at man kan gå rundt i haven i nattøj eller mindre…….
  I loooove it!!

  Men kummefryser, nej. Vi er så moderne, at vi har skabsfryser 😀

 2. haha! Den drøm har mange nok – minus græsslåning, hækkeklipning, luge ukrudt mv.. det er når vejret er som nu, at savnet kommer : – )
  Mht. kummefryseren – eller rettere brødet: det er ikke kun pap – jeg er begyndt at ofre penge på godt Emmery brød og rugbrød – man bliver afhængig si´r jeg dig!
  – Mette

 3. Du kan komme og besøge mig – lillebitte hus, direkte adgang til græsplæne/køkkenhave, og en svigermor på besøg som laver mad i stride mængder og ikke vil blinke over at der kommer en ukendt person og spiser med.
  Frisk?
  PS – det er ikke ægte land, men lige der hvor Århus holder op med at være Århus

 4. Jeg begyndte at få de præcist samme drømme i det øjeblik, jeg blev gravid. Og de bliver stærkere og stærkere, kan jeg godt sige dig, nu hvor min datter hele tiden gerne vil ud og drøne rundt på græs, har brug for frisklavet mad (hvad der føles som) hele tiden, og jeg seriøst har brug for at kunne sidde i mit morgenhår og drikke kaffe uden at gårdens unger kommer hen og spørger "hvoffer ser du sådan ud"?

  Jeg vil bare gerne vide hvorfor et lille hus i Valby med have og parasol skal koste effin 3 mio kr?!

 5. Åh!! Sådan har jeg det også. Det er dog aftaget en del efter vi har fået (næsten) egen baggård/gårdhave. … Det at kunne gå ud i bare tæer i græsset uden at skulle spekulerer over hvad der mon kan gemme sig der i fra dem,d er nok brugte haven i nat på vejen hjem fra byen… SUK

 6. Sidebemærkning: kummefryser hedder chest freezer her i Canada…. Kistefryser? :o) Måske meget passende hvis man har tænkt sig at nedsænke sit legeme i den!

 7. Hvorfor er alle efter det "praktiske" korte hår? vil godt have lov at mene, at det er mere praktisk med kort/lang/længere pageagtig ting i hestehale. Tenderende kedeligt! huha..

 8. Ejj…advarsel fra min side: det bliver kun værre herfra. Efter vi fik barn nr. 1 er vi begyndt at købe sådan en kvart kalv engang imellem og den skal jo i en kummefryser. Indtil nu har vi "lånt" plads hos mine forældre – men nu (med nr. 2 på vej) er lejligheden sat til salg…og vi satser på hus med have, grill og kummefryser. Shit…

  PS: i det seneste nummer af Vores Børn er der en artikel om mødre, som har fået donorbørn med ukendt far. Ved ikke om du er til at læse den slags artikler og læse om deres udfordring…

 9. Jeg kunne godt unde dig en have, vi må finde en rig pilotmand til dig (så er han aldrig hjemme) som kan købe dig et fint hus med kummefryser osv osv

 10. Pis pis pis er mit liv så slut???
  Trods alt hvad jeg tidligere har svoret, har jeg nu BÅDE crocs og korthårsfrisure. For øhhh det er jo så praktisk…
  Drømmer ikke om en kummefryser, men må indrømme at jeg har en ekstra fryser i skuret.
  Genkender alle dine drømme (minusovenstående!!) og har derfor i dag det skønneste sommerhus, kun 20 min fra byen 🙂
  Og ved du hvad? Jeg venter kun på at du kommer og besøger mig! Gitte har lovet at hente dig. Men du må hellere pakke en taske og tage med, for jeg tror du ender med at blive!!

  /B

 11. Berit: Sjovt… Jeg har faktisk allerede nu hørt fra flere, at man skal gå efter skabsfryseren:)

  Ano: Du har ret, Mette. Jeg prøver at fokusere på ukrudtet. Og jeg er en af dem, der synes, at Em er for dyrt i forhold til kvaliteten. Det er jo fandme så sejt, at man kan rykke tænder ud med det efter 20 minutter!

  TBS: I lyder som en hyggelig flok (selvom man vel altid stivner lidt ved ordet svigermor..) Jeg tjekker mailen efter ruteanvisninger:)

  Flo: Skal vi finde et sted på Fyn og splejse?

  DM: Jeg synes ikke helt, at altanen tæller som have. Måske er jeg bare grådig?

  Anne: Ja, ikke? Det VILLE altså være bedst med sit eget, synes jeg. Så kunne man sagsøge de svin, der havde brugt haven om natten.

  Anette: Phiew!

  SA: He.. Det kan du have ret i:)

  Fru Z: Som altid er det de få, der ødelægger det for de mange. For der ER altså nogle underskudseksemplarer derude med kort hår så kedeligt, at man falder i søvn af at kigge på dem.

  Lotte: *suk* Jeg forbereder mig på det værste. Tak for tips om artikel. Altid spændende at læse om noget nyt, uanset om man står i samme situation eller ej;)

  UR: JA TAK!! Kender vi nogen? For jeg er KLAR! Han skal bare helst være vild med hormonelle udsving. På plussiden kan du forsøge at sælge mig på mine bryster?

  B: For fanden! Vi kommer! Måske i uge 32? (Og må jeg tage en time i fryseren, så?)

 12. Ja jeg er ved at lave annoncen nu.

  "Svulmende, frodig Gskålsbabe søger pilotfyr med udetrang, skal tænde på humørsvingninger, fitness og vid."

  😀

 13. Hvis vi flytter Sun Lolly'erne, kan du sagtens få en time i fryseren!!
  Uge 32 er helt fin med mig. Evt onsdag?
  Så står jeg klar med grill, praktisk korthårsfrisure, crocs og de bløde grå (den historie kan du få af Gitte!).
  GLÆDER MIG 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.