I øvrigt:

*Er der startet en ny elev i Fridas klasse, som lagde ud med, på sin allerførste dag, at true med at slå Frida ihjel. Efter at læreren havde ‘håndteret situationen’, som hun skrev, brugte barnet resten af dagen på at sidde og køre pegefingeren over halsen, hver gang Frida kiggede på vedkommende. De går i 1. klasse. Jeg ved sgu snart ikke med den folkeskole mere, mand.  

*Er vi i X Faktor-klubben enige om, at det er en sjældent god oplevelse at se Thomas Blachmann i Simon Kvamm have fået en meddommer, han har respekt for.

*Er det til gengæld lidt træls for Kwamie Liv, at hun dermed ufrivilligt er blevet iført Harry Potters invisibility cloak.

*Skal jeg bede alle firmaer i Danmark om at være mere kreative, når de finder på undskyldninger for, at de er for længe om at svare på opkald og mails. “Vi oplever i øjeblikket ekstraordinær travlhed, og der kan derfor forekomme længere svartid end normalt”. Venner. Efter 8 måneder ER det her ‘normalt’, og der er intet ekstraordinært over det længere. Do better.

*Vil jeg i forlængelse af ovenstående også gerne insistere på, at man bare som webshop toner rent flag, hvis man kun sender varer 1-2 gange om ugen. Jeg bliver simpelthen så irriteret, når jeg på en hjemmeside kan læse, at der er 1-3 dages levering, men de så lige glemmer at skrive, at de bruger 5 dage på at få varen ud ad døren. Skriv det. Så ved vi alle sammen, hvad vi siger ja eller nej til.

*Er jeg ved at gå lodret amok over, at vores immunforsvar ikke snart er oppe i gear igen. Vi skranter, og har gjort det hele vinteren, og jeg gider. ikke. mere. Den næste, der æder en flagermus, ryger rundt.

*Er jeg blevet så gammel nu, at jeg har nærmest hysterisk optur over den selvvandende krydderurtepotte, jeg fik i fødselsdagsgave. Prepare to få basilikum og mynte på ALT!

*Skal jeg i weekenden prøve at lave en fetacreme med de saltede citroner, jeg lavede for et par måneder siden. Jeg er umådelig stolt af min egen tålmodighed og spændt på at smage, om de var ventetiden værd.

*Er de mennesker, vi deler bog- og seriesmag med virkelig the unsung heroes of our lifes. Det er uvurderligt at have nogen, hvor man ved, at når de sender en “Har du egentlig set/læst -“ -besked, så bliver det godt. 

*Skal jeg, apropos anbefalinger, lige høre favoritindholdet i din go-to buddha/poké-bowl? (Hvis du endnu ikke er hoppet med ombord, så har Alberte Steengaard lavet en virkelig fin guide til konceptet her)

Published by

10 Replies to “I øvrigt:

 1. Protein ala falafler eller det kød du lige har (kylling, rejer, okse mv)., bagte søde kartofler i tern, frisk ananas, salat eller kål efter eget valg, edammebønner, (syltede) rødløg og hummus.
  Det synes jeg er en top notch kombi. Ellers en mexci version med majs, avocado og salsa, eller bare sådan noget tøm-køleren af halvkedelige ting som toppes med peanutdressing og peanutknas. Det redder det, hvis det nu bare egentlig er kolde præfabrikerede kalkunfrikadeller, kikærter, agurk, tomater og en rest cheddar😇🤷🏻‍♀️
  Knap så Buddah, men alt med et drizzle peanut holder.

  A

  1. Jeg ved ikke engang, om jeg skal give AC eller min egen distræthed skylden for dén. Tak, Anne:-D

 2. Noget syltet højner det meste! Udover klassikeren rødløg så er (lyn)syltede gulerødder og syltet græskar hits. Glimrende måde at få brugt de der fire gulerødder der lå og så trætte ud eller en snas af det græskar der faktisk var rigeligt stort til suppegryden på.
  Derudover er bagt peberfrugt, små stykker ost (en rest havarti er fx genial) og ristede sesamfrø en stor favorit.
  Vi plejer at riste en pæn mængde frø/kerner når vi er igang og proppe resten i et marmeladeglas. Der holder det fint rigtig længe.

  1. Jeg er allerede nu, 12 timer efter at have hørt om dem for første gang, besat af tanken om lynsyltede gulerødder😋

   Har du fundet en metode til at undgå at sesamfrø ‘hopper’ når man rister dem?

   1. Det er også godt! Ekstra variation i om man lavet tynde gulerodsstave eller strimler dem med en skræller!

    Rigeligt på panden tror jeg tricket er – hvis de ligger i “flere lag” holder de lidt på hinanden. Og så medium varme og ryste panden en gang imellem.

    kigger efter gulerødder og sætter Bowl på menuen den kommende uge 😅

    1. Jeg har faktisk en skål revne gulerødder i overskud fra fødselsdagen. Jeg tror, jeg laver en omgang mexi-ruskumsnusk af halvdelen i morgen (fordi jeg også har revet spidskål i overskud), men jeg sidder lige og tænker, at jeg måske kunne lynsylte det, jeg ikke får brugt, fordi jeg så lige giver det en uges ekstra holdbarhed?

  1. Hun var rystet. Det er jeg sådan set også. Men jeg er også bare GAL over den manglende håndtering fra lærerside, og det er nok den strammeste besked, jeg kan huske at have sendt på Aula.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.