I øvrigt:

*Havde jeg fødselsdag igår, og da jeg bor med mine to mest entusiastiske hype-guys, blev jeg fejret efter alle kunstens regler, nedlukning til trods. Aftenen tilbragte jeg med bare tæer, podcast, malerpensel og champagne i min entre, og jeg er faktisk bare virkelig glad for mit liv.

*Troede jeg, at jeg havde fjernet min fødselsdag fra FB. Men enten har jeg gjort det forkert, eller også vurderede Zuckerberg, at jeg trængte til lidt virtuel kærlighed, for i hvert fald blev hele min venneliste prikket på skulderen, og han havde ret. Det *var* hyggeligt. 

*Hører jeg så meget radio for tiden, at de ting, der irriterer mig, irriterer mig, så jeg nærmest får udslæt. Jeg nævner i flæng: Bilka, der reklamerer for, hvor nemt det er at ‘handle ind’ (really, Bilka? Ikke ‘købe ind’ eller handle’?) eller Mr. Green, der formaner til ikke at ‘spille for penge, du ikke har råd til’ (bare lige hurtigt, Mr. Green. I har glemt ‘-AT MISTE’!! Ffs!). Og så har jeg lyst til at lægge mig ned og græde over, at fagforeningerne pisser muligheden for at lave aktuelle reklamer, som kunne gøre en afgørende forskel for en presset branche, og som kunne synliggøre, hvorfor de er så vigtige, væk. Hold nu kæft med den pris. Sig, at der lige om lidt er en arbejdsgiver, der kommer i tanke om, at det måske var smart at sætte en medarbejder ned i tid og spare på lønnen, fordi transporten er skåret væk. Eller snak om, hvilke konsekvenser det har for din opsparing og afvikling af ferie med al den hjemsendelse. Eller om, hvad man gør, hvis man pludselig er gået markant ned i løn, fordi alle de tillæg, man normalt oppebærer ude i virkeligheden, falder væk, når man er hjemme. Eller snak om, hvor lidt/meget en chef må overvåge sine medarbejdere, når de sidder hjemme og arbejder. Skatteregler. Sygefravær og 120-dages regler, når man skal blive hjemme, så snart man nyser, og ikke kan trække på bedsteforældre til syge børn. Der er. så. mange steder, hvor fagforeningerne får travlt de kommende år, og hvor det kommer til at blive helt afsindigt vigtigt, at nogen står vagt om arbejdstagerne, og hvor det derfor kommer til at betyde ALT, at de mennesker, der repræsenterer dig ved, hvad du laver, og ikke skal hjælpe både postbude, kagedekoratører og revisorer. Sig dét. På forhånd tak.  

*Er jeg blevet (skamfuldt) afhængig af Idols-klip på YouTube. (Freud ville nok byde ind med, at det er trygt og forløsende at græde over noget, der hverken er farligt, vigtigt eller trist). Lionel Ritchie, som jeg ellers synes laver det mest irriterende musik verden, begynder at gro på mig. 

*Har jeg pga. aflysninger været mere hjemme med børnene end forventet, og jeg vil gerne have lov at indstille Steve Jobs til prisen som Årets Pædagog. Jamen, min skærmpolitik, mand. Nogen må snart gribe ind. 

*Fik jeg igår, med høj, klar stemme sagt, at en bestemt person gik ‘for lud og kold vind’. Det er overflødigt at sige, at jeg ikke har sovet i nat.

*Håber jeg inderligt, at Biden tager Obama med som rådgiver. Mest fordi jeg savner alle de gode memes.

Published by

28 Replies to “I øvrigt:

 1. 1) Zuc’en ved altid, hvad der er bedst for dig.
  2) Lud og kold vin ville give meget mere mening end både originalen og din fortalelse.

  1. 1) Sgu da fordi han lytter med til både alt, hvad man siger og tænker.
   2) Og ja. Din version er MEGET bedre, og det hedder det fra NU af.

  1. Du har ret! Men den radiostation min køkkenradio står på, har tydeligvis en musikchef, der er tæt på at være jævnaldrende med mig, og der er. så. meget. godt! Åh, firstworld problems!:-D

 2. Tror at alle forældre pt. tænker “same” mht. skærmpolitik. Eller mangel på samme. Og jeg hører dig på dén med radio. Jeg har det særligt stramt med radioværter der bruger ordet ‘altså’ i hver anden sætning. HvorFOR er der ingen der siger det til dem?!

  Og tillykke med i går 🙂 Her er en gave fra én LOTR-fan til en anden – jeg tænker at det kan få dig til at smile: https://www.buzzfeed.com/alliehayes/fellowship-of-the-ring-anniversary-jokes-megalist?origin=web-hf

  1. Og når først man er kommet til at høre det, så kan man ikke undslippe, vel?

   Tak for både gode ønsker og link. Jeg elskede det <3

 3. Tillykke med fødselsdagen!
  I øvrigt, jeg elsker at du kommenterer politik også, blandt meget andet. Gid jeg kunne finde nogle flere bloggere, der gjorde det også. Hurra også for Kamala Harris som første kvindelige vicepræsident i USA! Fantastisk og rørende, da hun blev taget i ed (så din story på insta 😉 )
  Flere Biden/Obama-memes ville være fænomenalt, helt enig.

  God aften,
  /Katrine

  1. Tak for det, Katrine.

   Og jeg er glad for, at du også kan lide bloggen, når krydderierne river lidt:) Faktisk er det nok hønen og ægget, for tonen i mit kommentarfelt er så ordentlig, at jeg ikke har noget problem med at tage fat i emner, der er lidt kød på. Men når folk engang imellem spørger, hvorfor jeg ikke sender en særlig aktuel tekst til fx. Politiken som klumme, så handler det om, at jeg ikke kan overskue at skulle diskutere med alle dem, der er lodret uenige med det, jeg siger. Så har man mange af den slags læsere, der udelukkende læser med for at kommentere spidst, så tager det nok også lysten til at kaste sig over de lidt tungere emner. Så det er nok i virkeligheden jeres egen, gode skyld, at de er at finde her:)

 4. Den der skærm, ikke? De går overhovedet ikke i stykker af det. Der findes også virkelig mange udmærkede film, spil og børneserier. Kh skolelæreren

  1. Det er vist også det nødvendiges kunst for os alle sammen i disse dage. Men dejligt med lidt faglig opbakning:) <3

 5. Jeg er så definitivt træt af folk der snakker omkring ting og når det handler omkring noget. Vi snakker OM ting og det handler OM noget. Jeg får fandeme pip, det er allevegne! Tak, det var bare det jeg ville sige

 6. Tillykke med fødselsdagen! Jeg har en veninde der bor alene og der havde vi også gjort lidt ekstra ud af at sørge for der var en gave og vi lavede fælles videoopkald osv. Når nu hun ikke lige havde hyoemen omkring sig hjemme. Jeg tror det gjorde alle godt. Både os fordi det var dejlig at kunne glæde nogen i denne tid og hende fordi hun var tænkt på og savnet.

  1. Tak for det, Stinne. Og sikke en fin tanke. Man kan godt blive bims af at være den eneste voksen, man taler med, så jeg er sikker på, at det var umådelig værdsat <3

 7. Et stort tillykke med dagen. Jeg har fantasi nok til at glæde mig ved tanken om dine entusiastiske bofæller.

  Og ‘… bare tæer, podcast, malerpensel og champagne i min entre, og jeg er faktisk bare virkelig glad for mit liv.’ er ren poesi. Det er virkelig skønt når man kan skabe og nyde små lommer af tilfredshed og glæde i disse mærkelige tider. At alting så et par timer senere kan være forkert – sandsynligvis på noget af noget covid19 relateret – ja … sådan er det jo så desværre også. Men så meget desto mere grund til at værdsætte og huske de gode øjeblikke.

  Men. Radio med reklamer ??? Du ved godt, der er masser af kanaler uden reklamer på dr lyd appen ikke ? Pop, rock, jazz, klassisk.

  1. Tak for det <3

   Jo, jeg ved det. Men jeg hører ofte radio, enten når jeg kører bil, eller i min lille køkkenradio, og så er man jo lidt taget til fange:)

 8. En skøn kollega fik ved et p-møde talt sig varm omkring sin bekymring for en udsat familie, og slutter sin brændende tale omkring barnets tunge skæbne af med at udbryde: “..så må vi simpelthen råbe JAGT I GEVÆR”,,!!
  Købt. For den ER bedre.

  1. Den er så meget mere logisk, at jeg forudser, at jeg i fremtiden kommer til at blive i tvivl, hver eneste gang, jeg vil bruge udtrykket.

 9. Tillykke Linda.
  Og hvor ville jeg ønske du var ansat i min fagforening – jeg elsker når du omtaler fagforeningssnak. Der er nemlig kilometervis af guld at tage fat på og det er så meget sjovere at tale kvalitet end pris.

  1. Jeg har tænkt virkelig meget over, om det handler om, at de reklamefolk, de hyrer til at lave kampagner faktisk ikke selv er helt med på, hvad fagforeningerne, sådan helt lavpraktisk, kan hjælpe med? Det er ikke et forsøg på at gøre dem dummere, end de er, men jeg har selv bemærket, at det faktisk er virkelig mange, der ikke aner, hvad forskellen på en gul og en rød fagforening er. Jeg tænker også hver eneste gang, jeg hører reklamen for 3F, at de taler forbi en farlig masse mennesker, når de siger, at de er en ‘OK fagforening’. For der er godt nok mange, der ikke ved, at det er en forkortelse for OverensKomst. Og piller man dén pointe ud, kommer det til at lyde som om, de fortæller, at de er en ok-god fagforening, hvilket jo ikke just lyder prangende.

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.