I øvrigt:

*Sad jeg forleden i bilen på Bilkas p-plads og tjekkede mine fortænder i spejlet for hørfrø – indtil det gik op for mig, at det er skideligegyldigt #maskeliv

*Tror jeg, at TV2 skal starte deres årskavalkade nu, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at få bare 1/4 af 2020 med. 

*Er Anders Tegnell fotomæssigt set gaven, der bliver ved med at give. Uanset hvordan det går i Sverige, findes der et billede af ham med et ansigtsudtryk, der matcher overskriften. 

*Har jeg købt for en formue vintertøj til begge børn, nu hvor de skal være ude de næste mange måneder. Og altså. De termostøvler og overtræksbukser får vi jo ikke rigtigt brug for, hvis det fortsætter med 15 grader og vand nok til at genindspille En Verdensomsejling Under Havet på mortorvejen. Permafrost NU! 

*Står Instagram til en sherifstjerne efter at have sneget en shoppingknap ind, der hvor notifikationerne plejer at være. Nej tak. 

*Har Anton og jeg kørt Jurassic kavalkade, og det tog Anton – altså, barnet, der opfatter det danske sprog som en personlig fornærmelse – under 30 minutter at lære navnene på samtlige dinosaurere. (Hedder det egentligt ‘dinosaurere’ eller ‘dinosaurusser’?) Han kigger nu på mig med en blanding af medlidenhed og overbærenhed, når jeg refererer til dem som ‘den med den lange hals’ eller ‘den lille sure’.

*Forsøgte jeg i fredags at flytte mit sofabord med min lilletå. Det kan man ikke. Til gengæld er jeg tilbage i klip klappere. 

*Slog en med-murderino forleden et opslag op i My Favorite Murder-gruppen med overskriften: “I need a new vibrator”. Efter 3 timer havde opslaget 520 kommentarer fordelt nogenlunde ligeligt på anbefalinger og ‘taking notes’-gifs. Alle stress-keder sig i 2020.

*Gider jeg normalt ikke Baileys, som jeg synes er alt for sødt, men i år har jeg pludselig fået lyst til, at de laver en juleversion med et strejf af kanel. Så det skal jeg bede om.

*Er jeg umådelig fortørnet over, at Netflix bare, helt iskoldt, har valgt at lægge The return of the king op – men ikke Fellowship of the ring og The two towers. Hvem fanden kan nøjes med desserten?? (Og jo. Selvfølgelig har jeg set og læst dem alle 3 tusind gange allerede, men hvordan – *hvordan* spørger jeg!!?! – skal det blive jul uden?!)

*Fylder Anton 10 år i morgen, og jeg er derfor MIA de næste par dage, hvor jeg skal snigkysse ham på håret og snøfte over, at det lille, bitte menneske pludselig ikke længere er så lille endda.

*Synes jeg, at vi har snakket for lidt om, hvor meget Hugh Grant pludselig er begyndt at ligne Pierce Brosnan. Wtf?

*Er podcastlisten opdateret med:

En helvedes fortid

P1 podcast i 4 afsnit, som Esben Bjerre forleden anbefalede i sin story. 

Podcasten handler om “Michael”, der er født og opvokset i det kriminelle miljø i Aalborg, som efter fødslen af sit andet barn prøver at gøre op med fortiden for at komme ud af den. 

Man skal være en hård negl for ikke at blive berørt af historien om, hvor svært det er at finde nye veje med gamle kort, og selvom Michaels historie er mere rå end de flestes, er der alligevel også elementer i den, man genkender, som f.eks. at man ofte ser på sine forældre med mildere øjne, når man selv får børn, og det går op for en, at en barndom sådan set bare består af én lang række af øjeblikke, hvor man som forælder forsøger at tackle liv og hverdag så godt, som man kan, med det man har. 

Published by

30 Replies to “I øvrigt:

 1. 1) JA! Det er så træls med den shoppingknap.
  2) Gud ja, det gør Hugh Grant da. Helt vildt.

  Allervigtigst: Tillykke med og til Anton. To hænder fulde – det er vildt!

 2. I forhold til endelser, så kan du jo altid tjekke ordnet.dk, for de har både de officielle og uofficielle med 😄
  Men dinosaur bøjningerne er:
  – dinosaurus: -sen eller (uofficielt) -en, -ser eller (uofficielt) -er, -serne eller (uofficielt) -erne
  – dinosaur: -en, -er, -erne

  Og i forhold til Netflix og Lord of the Rings, så kommer det an på licensen til filmene, hvilken streamingtjeneste, der har dem i forvejen og hvilken Netflix så kan skaffe hjem 😅

  1. Det er bare meget sjovere, når 70% af dem, der læser med, også pludselig bliver i tvivl:-D

   Jeg har alle film på dvd, så det går aldrig helt galt. Jeg er bare så forvent med at streame, og fordi jeg kører Macbook, er mit dvd-drev et eksternt, der skal sættes til, så det er sgu lidt noget knald at sidde med.

   Men hvis alt andet glipper, må jeg bøje mig:)

  1. Jamen, jeg er da lige præcis spritter nok til, at jeg lavede en katastrofeopbremsning, så jeg kunne svinge ind forbi Bilka efter en flaske. Shit, den ser god ud…!

 3. DÈT forstår jeg ikke.
  10 år.
  ?……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

  Jeg er baffled!

  Tillykke med din fine Anton<3

  Og jeg har selv været forvirret flere gange over det der med Grant.

  Kh
  HemmeLine

 4. Altså ligger alle filmene ikke på filmstriben? Der ligger alle tre Hobbitten film i hvert fald. Og kan vi lige snakke om hvor langtrukne de er!?! Det tager jo væsentligt længere tid at se de tre film end det gør at læse bogen??

  Og 10 år. Shit manner. Det bliver min Anton næste år og det kan jeg SLET ikke overskue. For det betyder at jeg bliver 40… 😳

  1. Måske? Det tjekker jeg lige.

   Nu er min kommende ægtemand jo en af hovedpersonerne, så jeg har intet imod, at de strækker sig i det uendelige. Så er der bare mere at rose ham for.

   Der er sgu et ellet andet ift. at det er den første runde fødselsdag. Jeg bliver altid berørt, når mine børn har fødselsdag, men det har godt nok været ekstra slemt i år.

 5. Tak! Tænkte præcis det samme med Hugh da jeg så plakaten i bybilledet – troede faktisk at det var Nicole og Pierce.. It wasn’t..

  Til gengæld er jeg ikke helt så sur på The Undoing som kommentarfeltet på Facebook – synes bare det ligner The Affair lidt for meget.. 🤷‍♀️ Men jeg har selvfølgelig ikke set gårdagens afsnit endnu 🙂

  Tillykke med Anton!! Forstår slet ikke at jeg dermed har fulgt med i langt mere end 10 år 🤯

  1. Jeg forstår det heller ikke selv, og jeg har endda født ham.

   Jeg tildelte mig selv et afsnit igår. Jeg er s.å. slemt til at binge, og når jeg tager serier, der endnu ikke er færdige, så går jeg fuldstændig død i dem, når jeg ser 4 afsnit på to dage – og så skal vente en uge mellem værd på resten. Jeg har ikke helt gjort op med mig selv endnu, hvad jeg mener, så den kan nå at overraske positivt endnu.

 6. Jeg tænkte præcis det samme som Cecilie – TÆNK at Anton allerede fylder 10 år! Christ jeg har fulgt med længe. Tillykke med ham, det fine lille dino-nørde-menneske 🙂

  Also service-info: her hinsidan fås Tegnell som plakat med teksten “Tvätta händerna” i Instagram-venlige og moderigtige Obama-farver. Selvtak.

  1. Hahaha – jamen, det manglede da bare!:-D Men han har sgu også et ansigt, der er enhver tegners drøm. Er det sådan lidt Warhol-inspireret? For det kunne jeg egentlig godt forestille mig ville fungere.

   Og tak – både for lykønskning og for at have hængt på i så mange år <3

 7. Anders Tegnells arsenal af varierende ansigtsudtryk er direkte fascinerende. Der MÅ sidde et væld af folk rundt omkring på redaktionerne, som har en fest uden lige, mens de udvælger billeder til artiklerne. Hvordan de overhovedet er i stand til at lande på et enkelt billede, det er mig en gåde. Internettet er som altid nådesløst, men det er sgu meget godt fanget, at manden er i stand til at levere en nær eksakt kopi af Beekers mund.

  Og stort tillykke med Anton. 🙂

 8. Nyt batteri i telefonen. 300 kr til det, giver dig mindst et år til at finde et godt tilbud på en afløser for den gamle. Win win.
  Tillykke med sønnike.

  1. Det er skiftet to gange allerede, men faktisk tror jeg ikke, at det er batteriet, der er problemet, for der er altid 100% på, når jeg starter den igen. Og så er snoozefunktionen begyndt at sætte ud😬

   Tak for det😊

 9. Han er simpelthen født i det forkerte land (tosproget dygtig til engelsk og nu dinonavne). Kæmpe tillykke med ham.
  Jeg synes ikke at det kan være 10 år siden, jeg begyndte at følge med her. Men det kan det jo så.

  I øvrigt og med fare for at være den vildeste enabler på puslespilsfronten: IG smed en reklame efter mig for Unidragon puslespil, og jeg tænkte øjeblikkeligt på dig – de er SÅ fine!

  1. Nu kom jeg til at kigge. SHIT, de er fine!! Har du set de brik-udskæringer?! Det er jo små kunstværk.

   Og tusind tak skal du have. Jeg synes heller ikke, det er 10 år siden, jeg sad på Skejby med den lille smølf i armene.

   1. I knoooow! Jeg mener, en blækspruttebrik i et blækspruttespil … #sorrynotsorry
    Og så kom din bestilte fimbulvinter da i øvrigt, brrrr.

 10. Til lykke med din Antons første runde dag!
  Har selv en Anton, der har fødselsdag – min fylder bare 20 år i dag 😊

  Jeg tænker Hugh og Pierce nok har samme plastikkirurg, de plejede da ikke at ligne hinanden før i tiden!?

  1. Ikke noget dårligt bud, faktisk. Jeg synes, at det samme sker for kvinderne. Der er også en skabelon, som giver dem et mere og mere ensartet udtryk, jo mere de får lavet.

   Tak – og tillykke lige tilbage med den anden runde fødselsdag:)

 11. Enig i det med årskavalkaden, de må i gang. Men hvornår tør produktionen se hinanden i øjnene og sige: It’s a wrap! ?
  Tillykke med fineste Anton.

 12. Tillykke med Anton!! 🎂 Og så lige en podcast anbefaling: You’re Wrong About er sååå god. Start med serien om The DC Snipers, den er vanvittigt godt formidlet.

  1. Mange tak for det! <3

   Jeg har hørt ca. halvdelen af You’re wrong about. Jeg er helt tosset med ham, men jeg har det. så. stramt med hendes stemme. Jeg synes, hun lyder som om, hun ligger ned og snakker.

   Men jeg elskede deres episoder om fedme, om Tonya Harding og om shaken baby syndrom, så jeg er med dig en del af vejen:)

   1. Jeg har ikke hørt Tonya Harding, dem må jeg have på listen 🙂 og ja, det er lidt sjovt med stemmer, og hvordan man får et forhold til dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.