I øvrigt:

 • Er Frida begyndt at bede om lov til at sætte sig ud i bilen om morgenen, så SNART hun har fået tøj på og børstet tænder. Så sidder hun dér. Hvis nogle af mine læsere arbejder med psykologisk krigsførelse, er det en strategi, jeg varmt kan anbefale. #Stress
 • Har jeg i et par uger glemt at købe en ny pære til min lampe i soveværelset, som er sådan én, der kan dæmpes, og som derfor kræver en særlig pære. De er ret dyre, og jeg har været voldsomt irriteret over, at den nuværende allerede er sprunget, for den burde kunne holde 17-18 år endnu. Onsdag var jeg forbi Bauhaus, og da jeg betalte for den nye pære, bad jeg ekspedienten om bare at smide den gamle ud. Vel hjemme skruede jeg den nye pære i – og lampen duede stadig ikke. Min irritation over den defekte pære fordoblede sig ti-fold på ét sekund, og jeg var allerede ved at blive hysterisk over, at jeg med garanti ikke ville kunne finde bon’en på lampen, da jeg kom til at kigge ned. På stikket. Som lå på en meget arrogant måde ved siden af stikdåsen. Nogle gange er jeg min egen værste fjende.
 • Vil jeg godt være den, der siger, at hvis man er nødt til at skrive “Ironi kan forekomme” efter en tekst, man skriver, så har man ikke gjort sit arbejde godt nok.
 • Fik jeg forleden så vanvittig lyst til et trekornsbrød, at jeg gav efter og købte et, og for en gang skyld smagte den virkelige vare lige så godt, som den havde gjort i cravings-tankerne.
 • Har Anton fødselsdag på søndag, og da barnet ikke kan lide lagkage, har jeg besluttet at lave noget andet i stedet. Valget er faldet på en Oreo-kage, som ser så god ud, at jeg nærmest på forhånd kan sige, at det er en dårlig ide #RundErOgsåEnForm
 • Bliver ugens M2018-indlæg derfor muligvis en dag forsinket.
 • Fik jeg forleden anbefalet at se Joe Rogans to stand up shows på Netflix, og den anbefaling skynder jeg mig hermed at give videre. Han er sjov!
 • Elsker jeg, når virksomheder og nyhedskanaler ansætter SoMe medarbejdere, der kan deres kram. Som f.eks. dem på P3, der har svaret på kommentarer under radiokanalens opslag med filmen om ‘Britta – den omvendte Robin Hood’.
 • Og dem, som arbejder hos Burger King: 
 • Bliver jeg apropos Britta nødt til at spørge, hvem der har rådgivet hendes døtre til at stå frem med “deres side af historien”?
 • Sidder jeg lige og kommer til at tænke på, om vedkommende måske glemte at afslutte opfordringen med “Ironi kan forekomme”?

Published by

4 Replies to “I øvrigt:

 1. Ha ha, kan så meget genkende bestræbelserne på at gøre det godt og rigtigt og så opdage, at man alligevel har formået at fucke det op. Har troligt gemt sidste års vinterstøvler for at se, om de mon stadig passede, for så at købe et par helt magen til i samme størrelse det ene år, hvor jeg ikke fik tjekket dem inden støvleindkøb. Alle de andre år var de selvfølgelig blevet for små. Tænker også nogen skulle have gjort opmærksom på, at der var ironi involveret mht at stå frem.

  1. Inspireret af din kommentar, huskede jeg at kigge efter i mine julekasser, om jeg havde gemt mine lyskæder fra sidste år. Det havde jeg ikke, men vi ved også begge to, at havde jeg ikke tjekket – så HAVDE de ligget der, og grinet af mig, når jeg åbnede kassen.

   Men det bliver 1:0 til mig i år. Gnæg.

 2. Fuck mand jeg har gjort det præcist samme med en lampe denne uge: Bandet over den ikke virkede, købt en ny pære, sendt min kæreste ned med den ødelagte pære i specialaffaldskontaineren, bandet endnu mere over den nye ikke virkede, opdaget at stikket havde sneget sig ud.
  Har intet indrømmet over for min kæreste og har ingen planer derom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.