Hvorfor:

* kan andre folk æde så mange chokoladepåskeæg, som de facebooker og instragrammer om, uden at tage på af det? Sig det! Og er det kun mig, der stadig er nærmest panisk ræd for at tage på? Har alle andre bare sluttet fred med den krop, de nu engang har? (Med underspørgsmålet: Hvordan?) Her er det som om, kalorierne er begyndt at fede mere, efter de har opdaget, at vi holder øje med dem.

* er der stadig nogen, der siger ”pagne”? Der er INGEN, der har så travlt, at de ikke lige kan nå at sige ”cham-” først.

* kører folk så spasset i en rundkørsel? Da jeg tog kørekort, skulle man køre ind i den inderste bane, og så trække ud, når man nærmede sig den vej, man skulle dreje fra på, men nogen har tilsyneladende overbevist sig selv om, at de skal køre i den yderste bane hele vejen rundt, så nu er der gået den nye kommaregel i den; alle kører bare, som de synes, og jeg nærmest bliver lidt forundret, hver gang det lykkes mig at komme rundt med alle døre og skærme intakte.

* må man blokere en hel vejbane med en container? Seriøst: Hvorfor? Hvis du tænker på at stille en sammenfoldet cykel HELT op af kantstenen, så den stikker 5,7 cm ud, og ikke står i vejen for NOGEN, går der under 20 sekunder, før der står noget semiuniformeret official med bødeblokken fremme, men hvis du i din egen, private villahave har 500 grimme graner, der skal fældes eller en græsplæne, der skal deporteres, er der ingen, der løfter et øjenbryn over, at du skødesløst smider 700 kg. rusten jern ud over hele vejen, så det spærrer for ALT.

* er der ikke nogen, der siger noget til Nik & Jay? Har de ingen .. producere? Venner? Nogen, der lige trækker dem til side og siger: ”Det der engelsk, drenge? Det går sgu ikke.”

Published by

10 Replies to “Hvorfor:

 1. Jeg er så alvorligt ramt af facebook-kulturen, at jeg sad og ledte efter "like"-knappen, fordi jeg lige ville tilkendegive, at jeg var enig.

  Lige præcis den med rundkørslerne irriterer også mig på det aller grusomste. Hvis du ikke skal dreje ud ved første vej, så er det altså ind i midten. Det er så træls, når man ikke kan komme ud, hvor man skulle, fordi en eller anden lige skulle hele vejen rundt i yderste spor.

  Jeg er vist stoppet med at tænke (alt for voldsomt) over det med kalorierne og om jeg skulle tage på af det (skrev jeg og stak hånden ned i chipsposen).

  Nik & Jay?? Fungerede de da på dansk?

 2. Amen.
  Jeg er sgu enig i alt og kan ikke svare på en skid.
  Men påskeæg smager helt klart bedre hvis man lige glemmer det med kalorier en dag eller to.

 3. Hahahaha – TAK!
  Har savnet bloggen hele påsken(du må VIRKELIG have været mør!), det her var et fantatisk comeback. Nogen der har det lidt stramt med at det er blevet hverdag igen??

 4. Altså hvis der er nogen, der har fundet de vise sten mht. at æde chokolade uden at tage på af det, så skal jeg f….. have en aflægger, for det er da lige lykkedes mig at gnaske en måske lidt rigelig mængde påskeæg, men resultatet blev sgu da også mindst 3 kg påskeflæsk, som jeg nu skal kæmpe af igen – så Linda, hvis det er nogen trøst, så er du i hvert tilfælde ikke alene om at have kalorietække i urimelig grad.

 5. Så enig! Især det med IG, sig mig hvordan kan folk søbe chokolade og kager i sig og fortsat have en BMI på nogenlunde normal?

 6. Ang. kage på IG så har jeg tænkt mig at starte konceptet #flæsketorsdag (i stil med #glimmeronsdag). Hvor jeg hver torsdag lægger et foto af min sukkerdelle. Sådan at der også kommer bevis for alle de deller, alt det kage generer.

  Du er velkommen til at være med, hvis du altså har en delle at vise (as if!)

  FruF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.