Hvor godtfolk er… Eller det der.

Jeg har fået ny over-overbo; en ældre, meget energisk kvinde i ergonomisk korrekt fodtøj, der ejer en frygtindgydende mængde polyestertøj i støvede blå og beige nuancer.

Indtil nu har vi bare nabo-nikket, når vi har passeret hinanden på trappen; kølig, dansk distance som vi kender og elsker det.

Det sluttede i går.

Kom hjem fra træning, og stod og forsøgte at få min cykel til at holde balancen, mens jeg afmonterede 2 Føtex poser, min træningstaske og en pakke toiletpapir (med faretruende lavt blodsukker, I might add) (altså mig. Ikke toiletpapiret), da yderdøren pludselig blev flået op.

Har du noget vinduesrens!?

Øhh..? Altså sådan lige her, eller..?

Nej, men så er jeg fri for at skulle op på fjerde og ….. laaaaaang historie om noget housewarming og hvordan hendes veninder jo helst ikke skulle tro….. at jeg er flyttet ind i det RENE slum! anklagende blik. Jeg har i øvrigt fjernet en MEGET stor edderkop, den største jeg har set i hele mit liv LIGE over din dør. Den var KÆMPESTOR! hjælpsom illustration af størrelse med brug af begge hænder.

På det her tidspunkt står jeg stadig uden for min ejendom med tasken på ryggen, visne hænder pga. indkøbsposerelateret aflukning af blodtilførsel og holder min cykel med den ene fod. Er på nuværende tidspunkt en mærkelig blanding af irriteret og skrækslagen.

Jeg fjernede den med den her støvkost op i ansigtet på mig men der er stadig en MASSE spindelvæv over din dør din sjuskedorte!-mimik Men havde du noget vinduesrens?

Nej. Men jeg har sprinklervæske. Og stor lyst til at blive ladt i fred.

Sprinklervæske!?? Nej, dét tror jeg ikke, at man kan bruge! Kan du se? Der. Spindelvæv. Masser af det. Nej hov! Der sidder en edderkop mere! Nå da! Nå, men har du?

Jeg har sprinklervæske, og det virker. Det er et trick, jeg har lært at min bedstefar, som er en klog mand med en meget praktisk tilgang til livet, og du må gerne låne det. Du må få det. Hvis du bare vil gå væk væk væk og tage hele din nyfundne samling af 6-benede, lodne venner med dig.

Mens jeg står og roder i bunden af mit kosteskab efter rengøringsremedier, kan jeg pludselig høre hende hamre løs i min dørmåtte med sin støvkost.

For søren da!! Ja, jeg ragede den lige ned, og det var en hurtigløber, skal jeg love for!! Men jeg fik smasket den. Se! Der. I din måtte. *brækspasme!* Er der noget på kosten? Op i ansigtet på mig med den. Igen. Hvor mange gange kan det ske for en person på 5 minutter?

Du får tusind kroner OG 3 liter sprinklervæske, hvis du går op til dig selv.

Hvorfor flytter den slags altid ind, hvor jeg bor?

Published by

10 Replies to “Hvor godtfolk er… Eller det der.

 1. er der ikke noget med, at du selv har en kost ?? hihi.. det er måske en fælle ??
  – mette
  ps najj det er altså synd for dig og ingen gider edderkopper i fjæset med lavt blodsukker!

 2. Niels: Det kan du dælme tro:)

  Mette: Jeg melder mig ud af Hekseklanen, hvis hun er med!

  Lotte: Nej, vel?? ALT for klamt!!

  Stine: S.væske i spand, handsker på, klud i, tørre tørre, viskestykke, tørre tørre. Kom ned til mig. Så gør vi det sammen, mens vi drikker kaffe:)

  UR: 😉

 3. Sådan en havgasse har der også boet her i nabolaget. Hun gik rundt og spurgte folk om ikke snart de skulle have ryddet op i deres carporte? Rykkede mælkebøtter op i nabohækkene og den slags. Om vi lod os ryste/drive til at rydde op og rykke ukrudt op? Nix – man skal jo ikke tage livsindholdet væk fra de gamle – vel?

 4. Åh gud, hvorfor flytter den slags kvinder ikke ind i et stort samlet kollektiv, hvor de kan udleve deres neuroser sammen?!

  Jeg havde engang besøg af min daværende kæreste og en af hans venner efter de havde trænet sent om aftenen. Eftersom de havde trænet lige ved siden af hvor jeg boede, var det ikke så mærkeligt, at de lige kom forbi kl. 23 en tirsdag aften.
  Men i opgangsdøren mødte vi neurose-kvinde, der spurgte "hvor skal I hen?!", jeg svarer "øh, op til mig", hvorefter kvinden giver mig BLIKKET og syrligt siger "Nååå… på DENNE tid af aftenen!".

  Jeg vil ikke afvise, at hun er flyttet over til dig nu.

  PS: Edderkopper har altså 8 ben 😉

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.