Houston. We have a problem.

Er stadig net-løs, men har scoret en time på en lånecomputer, så her kommer lige set-listen på den forgangne uge, hvis mit liv var en Beatles-koncert:

With a little help from my friends:
My God. Det kan godt være, at de ikke er så høje, men for satan, hvor kan de løfte, skrue, samle og forpleje. Det var ikke gået uden dem.

Come together:
Min optimistiske natur havde overvurderet flyttebilens størrelse. Måtte have reol og skab spaltet i atomer for at kunne fragte dem 3 km. Lene var über-you-can’t-touch-this-tjekket håndværker og styrede selv reolen. Skabet udløste derimod eder og forbandelser, der kunne have afsyret 4 3-fløjede karlekammerskabe…

Here comes the sun:
Det er nu lykkes mig ikke 1, ikke 2 men 3 gange at købe forkerte gardiner til mit nye soveværelse. Hvor svært er det lige?! Sover nu med vammelt, nervøst velour (bliver fandme nærmest selv nervøs af at vågne til den rædsel), som dækker ca ½ af vinduet. Jeg er helt nede med, hvornår solen står op.

Hard days night:
Må være søndag aften. Efter flytning hele fredag, undervisning og på-pladsning lørdag, tvang nogen rødvin i mig utrolig mange – og hyggelige – timer lørdag aften. Hævner sig, når man skal med tog kl 06.45, til Kbh og holde kursus og hjem igen kl 16. Lignede noget, der gik igen, da jeg trådte ind af min nye dør søndag aften kl 19.

You never give me your money:
Min bank har med stor præcission valgt at lave kludder i overførsler nu, hvor jeg ikke kan komme på netbank. Kunne selvfølgelig bare lægge vejen forbi. (Fortryder lidt, at jeg skiftede til Ringkøbing Bank).

Help:
Har fået nye venner. De arbejder for Fullrate. Jeg snakker mere med dem end med mine gamle venner, min familie og mit job tilsammen. Specielt Morten og jeg er blevet tætte efter jeg fik kortvarigt personlighedssammenfald med brøler fra Råd og Dåd reklame over, hvor mange gange de kunne fucke op. Han brugte 10 minutter på at forklare mig, hvorfor det var alle de andres skyld, og at det var os imod dem, det kære væsen. Med mit hoved ved jeg godt, at det er ligesom at fornærme en tjener, inden han henter din mad. Men har fået udleveret helt, helt forkert temperament til at snakke med unge it-supportere.

Om alt går vel (fat chance!) er jeg tilbage herude onsdag i næste uge. Back to the dark side..

Published by

1 Reply to “Houston. We have a problem.

  1. Ahem… Det var godt nok mig, der styrede værktøjet, men jeg fik altså hjælp fra Gitte, Rikke og også lidt fra Den Gode Sørøver, Hjalte…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.