Hjælp!

Ajmenforsatan! Nu er min mail død. Fra den ene dag til den anden. Er der ikke nok nogen af jer derude, der har et bud på, hvad der er galt?

Jeg har gmail. Når jeg logger ind, får jeg en fane, hvor der står “gmail – indbakke (4)” øverst, herunder bare en tom, hvid side, hvor der står “indlæser…” Derefter sker der ikke mere.

Jeg kan godt logge på bloggen, som også kører over google. Der er ikke problemer med andet ift mit internet. Programmet henter mine mails på serveren, da tallet i parentes ændrer sig. Jeg kan godt logge på min konto via min mobil, så problemet er tilsyneladende forbundet med min computer.

Jeg har prøvet at slå firewall’en og phishingfilteret fra, jeg har prøvet at sænke niveauet på mine sikkerhedsinstillinger, jeg har tømt min browser for lagrede cookies osv, jeg har logget helt ud, genstartet computeren, lukket den og fulgt opskriften på googles eget helpcenter. Det hjælper overhovedet ikke.

Google har ikke en supportlinie. Jeg er ved at løbe tør for idéer. Er efterhånden så desperat, at jeg overvejer at ringe til Fullrate. Hvem fanden skal jeg ellers ringe til? Ghostbusters?

Published by

1 Reply to “Hjælp!

  1. Har du prøvet at logge på Gmail fra en anden pc? Hvis du kan det er det nok din egen den er gal med. Der kan også ha sneget sig noget ondsindet stads ind på pc’en. Er antivirus og spamfiltre osv opdateret? Der kan også være et nyinstalleret program der konflikter med explorer – selvom jeg ikke lige kan se hvad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.