Høj koncentration af uopmærksomhed.

Det er gået op for mig, hvorfor jeg ikke altid føler mig som en af De Ægte Voksne: Mit koncentrationsspand er stadig ikke mere udviklet, end at det burde have sin hverdag et sted med piktogrammer over jakkeknagerne, hvor man har futter og tørre bukser i sin røde plastikkasse – just in case. Jeg mener: Det tog 20 sekunder for mig at miste interessen for EU valget, hvilket jo for fanden ikke er holdbart, når det er det kollektiv, jeg skal bo i, til jeg dør.

I morgen starter retssagen mod Stein, og jeg er inderligt ligeglad. Det eneste, der på nuværende tidspunkt optager mig, er spekulationerne om, om det er ham, der ligner Bjarne Riis, eller om det er omvendt. (Vil i den forbindelse gerne vide, hvad der skete med Anne Dorthe Tanderup? Det er som om håndbolddamerne fordamper, når de fylder 30, hvorimod herrelandsholdet formentlig stadig stiller med Boldsen, Krogh og Christiansen til OL i 2020.)

Nå. Der er vel nogen, der kommenterer det i deres newsfeed på FB, hvis der sker noget vigtigt.

Published by

5 Replies to “Høj koncentration af uopmærksomhed.

  1. Ja – men hvad skete der så?? Har vi set hende siden? Eller er hun druknet i det fråde, manden plejer at have i så rigelige mængder om munden?

  2. altså klidmoster… du har ikke læst Se og Hør ordentligt : – ) Yes Ørnen har friet – men brylluppet står først til august – i Vejle : – ) man kan vel sit Se og Hør
    – Mette
    ps jep vi ser hende som hausfrau på billeder sammen med Ørnen med jævne mellemrum- men hun har jo "lagt" sig 3 børn til med ham såee (igen iflg. Se og Hør)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.