Hit med alting NU!

Det er ikke sikkert, at jeg er det dårligste menneske i verden til behovsudsættelse, men hvis ikke, kommer jeg i hvert fald ind på en flot 2. plads. Når jeg ser noget, jeg vil have, skal det være nunununu, og jeg har et nærmest uendeligt antal hyldemetre læsset til med lort, der kan bekræfte, at det sjældent er hverken gennemtænkt eller brugbart, når jeg giver efter for instant gratification.

Jeg ved ikke, hvorfor det sker, men jeg får en slags hallucination, der pludselig får mig til at se mig selv som øko-hippie, der rister mine egne kaffebønner, mens jeg laver hjemmelavet pasta og presser juice. Eller jeg bliver pludselig nærmest rystet over at opdage, at jeg ikke ligger inde med akvarelfarver og oliemaling, når jeg nu HELT indlysende er den malende type. Her i huset går vi aldrig ned på udstyr, så jeg farer altid ud og køber Den Store Pakke. Af alting. ASAP. Tænk, hvis man stod i sit (fantasi) atelier og forsøgte at fange lyset – og man så lige manglede den rigtige rosa nuance til at gøre billedet perfekt.

De sidste par år har jeg forsøgt at minde mig selv om tidligere tiders fejlkøb, når jeg pludselig bliver ramt af en kreativ eller huslig hjerneblødning. Jeg kunne have haft 7 IPods, to Macbooks og tre fladskærme fra B&O, hvis jeg havde været i stand til at beherske mine impulser.

Men altså ….. Nu har jeg fået øje på en blender. Og ikke bare en hvilken som helst blender. En SUPER bad ass blender, der kan ALT. Pesto, smoothies, suppe, iskaffe. Muligvis sushi. Det hele. Jeg har strengt pålagt mig selv at tænke igennem, om jeg synes, at jeg har 2000 kroner at skyde i projektet, men lige pludselig har jeg KUN lyst til ting, man kan lave med den. Hver gang jeg står i mit køkken, slutter alle mine sætninger med ” – hvis jeg havde den blender.”

I morgen får jeg besøg af min mor. En voksen. Med køkkenerfaring. Hvis hun siger go, så køber jeg den.

(Og hvis ikke, venter jeg, og tager ned og køber den på mandag.)

Published by

7 Replies to “Hit med alting NU!

 1. Håber for dig at det er en Waring blender. Det er livslang kærlighed, og den kan noget med reservedele som Kitchen Aid fx. ikke kan.

  Jaja ok – jeg er blenderfreak…

  ps. KØB

 2. Hvis nu din mors svar skulle fejle så er her et par "argumenter". Man kan lave iceblends derhjemme, når Baresso er lukket. Man kan selv lave daiquiries, knuse is til mojitos, fantastiske kolde supper, smoothies…det vil ingen ende tage. Kun en konklusion – KØB – og køb en ordentlig

 3. du veeed godt, at bruger den uge, og så er du mindet om, hvor beværligt det er med hjemmelavede smoothies, og hvad fanden har old skool appelsinjuice fra netto egentlig gjort nogen.

  men ved du også godt, at loppemarkedet er opfundet til alle os fejlkøbere? ikke som købere, men som sælgere? det er loppemarkedsæson lige nu, så go go go og sælg dine fejlkøb, så du kan få råd til blenderen – som du kan sælge næste sommer, når den er støvet og hengemt.

  du bor i århus, ikke? studenterhuset kører nogle ret fede loppearrangementer.

 4. Som en hyldest til jer – verdens bedste læsere – har jeg fulgt jeres råd og købt den. Kig forbi næste gang I er i Århus. Så er der smoothies og iskaffe ad libitum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.