Hej. Jeg hedder Linda, og jeg er træt.

For første gang i mit liv har jeg brug for ferie. Ikke ’glæder mig til’. Ikke ’bliver hyggeligt at få’. Har brug for.

Jeg har brug for, at det er lige meget, hvornår mælken er Mindst Holdbar Til, så jeg slipper for at stå som manisk posedame i Netto og rode efter den, der kan holde længst, fordi jeg ikke kan nå at købe ind mere i denne uge.

Jeg har brug for bare 30 minutter i løbet af en dag, hvor jeg kan glo ud i luften uden straks at mærke stressen komme snigende.

Jeg har brug for at se indersiden af mit fitnesscenter mindre. (Burde være muligt, eftersom jeg lige nu bruger i gennemsnit 3 timer om dagen dernede på enten møder, at undervise eller at øve nye programmer.)

Jeg har brug for tid til at tømme hovedet og skrive noget meningsfyldt på min blog, og ikke bare være nødt til at poste ynk og platheder for at folk ikke skal tro, at jeg er død eller udvist af cyber.

Jeg har brug for at sove. Det bliver ikke ved med at være lige nemt at tale pænt til en telefon, der vækker dig kl. 05.20.

Jeg har brug for at andre holder sommerferie, så der ikke lige pludselig er ekstramøder, der skal afholdes, planer der skal lægges og uanede mængder af *SURPRISE!!*papirarbejde, der skulle have været afleveret i går.

Jeg når det hele, fordi to af mine spidskompetencer er planlægning og tidsoptimering. Jeg vidste godt, at de her 14 dage ville blive hell week opløftet i anden, og det ER et positivt problem at have travlt, fordi man har fået mulighed for at sidde til bords med de store i alle de sjove mødelokaler.

Om 5 dage har vi haft release på de nye programmer, og så kører det. Om 2 dage er jeg færdig med mit kursus, og har ikke længere brug for at være iført tålmodighed str. X-large. Om 3 måneder afleverer jeg det redigerede uddannelsesmateriale, som kommende instruktører skal uddannes efter. Om 2½ måned skulle to af mine kolleger og jeg gerne være nået til enighed om en køreplan til et større projekt med mange – mange! – involverede parter, der alle helst skulle ende med at synes, at vi er geniale.

Om 768 timer har jeg ferie.

Published by

4 Replies to “Hej. Jeg hedder Linda, og jeg er træt.

  1. Måske har du brug for at nyt job? Det holder jo ikke i længden, hvis hverdagen er så hård som du beskriver det. Ferie er godt, men det skulle helst være sådan, at livet er til at holde ud – også mellem ferierne!

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.