Good girls go to heaven. Bad girls go everywhere.

Jeg ved godt, at alle regler siger, at man ikke må skrive det nogen steder, når man forlader sit hjem for at tage på ferie, men da:

– regler ikke gælder for mig
– jeg har fremlejet min lejlighed. Til løver.
– jeg medtager alt, hvad jeg ejer af værdi (hvilket kan koges ned til Ipod, computer og kamera)
– den resterende del af mit indbo kan reerhverves i Ikea for 200 kr

har jeg tænkt mig at indrømme, at jeg tager til Amsterdam i sommerferien. Som *praise the LORD!!* er snart. Jeg har 3 bøger liggende, der kan fortælle mig, hvad man skal se dernede, men af grunde jeg selv har opgivet at forstå, hader jeg at skulle læse mig frem til den slags. Jeg vil prikkes på skulderen og peges på vej, eller tages i hånden af en voksen, der følger mig hen til det, jeg skal Næh’e af.

Og det er så her, I kommer ind i billedet. Hvad har I set – og husket? Hvad var værd at bruge tid på?

Det behøver ikke nødvendigvis at være super lovligt, da vi har gode kontakter ved ordensmagten. (MUHAHAHA!)

Published by

12 Replies to “Good girls go to heaven. Bad girls go everywhere.

 1. Prøliåhørher: Hashkager, shopping og hashkager…

  Gitte

  P.S. Forventer I smugler én med hjem til mig 😀

 2. tror i skal huske at indstille gps'en på kosten – ellers finder i da aldrig hjem igen;) Ha en rigtig god og sjov tur.
  Knus Sus

 3. Jeg husker:

  – Regn
  – Noget, som fik mit hoved til at føles som en ballon og mine fødder som bly
  – Negre, som ville sælge mig kokain og heroin, hver gang jeg stoppede på gaden.
  – Hjemløse på ethvert gadehjørne
  – Flere pushere, som forfulgte mig, mens de råbte "Hey svensker" for at få mig til at standse
  – Lidt flere pushere
  – Ludere i gadebilledet

  God ferie!

 4. Du kan gøre som turister gør i vores hovedstad: gå hen til luderne i Red Light District, tage billeder af dem, pege af dem, prutte om prisen med dem og grine af dem, klappe dem på nedladende på håret, inden du forlader dem og ser ud som om, at de ville score dig.

  Du kan også tage på Anne Frank-museet.

 5. Begynd med en kanalrundfart – giver dig et virkelig godt overblik. Køb klippekort til sporvognene. Brug fødderne flittigt. I kunstmuseums-området er der verdenskunst. I byens nye områder verdensarkitektur. I centrum en fantastisk stemning – og så mange gode shoppingsteder, at du får skæv ryg. Mad, drikke og fester finder du nemt!

 6. Coffeeshop, coffeeshop og coffeeshop.
  De andre ting ser du på din rejse fra den ene coffeeshop til den anden.
  Luderne er tudegrimme, men sjove at se på :o)

 7. Der ligger en fantastisk lille lukket gård/gårdhave omkranset af små huse og en kirke midt inde i det gamle Amsterdam. Jeg kan ikke huske, hvad den hedder. Men oprindeligt boede der en søsterorden. Altså ikke rigtige nonner på den katolske måde, men mere kvinder, der ville leve livet, som det passede dem. Dét sted og så de to museer alt + enter anbefaler er et besøg værd. Der er selvfølgelig også hele Kraakerbevægelsens område (de hollandske bz'ere), Milky Way og alle coffee shops'ne. Men alt det er slet ikke så fedt mere, som det var, da jeg var dernede som ung. Blev helt skuffet, da jeg tog derned som seriøst voksen. (Kryds aldrig dit spor!)Og nåh ja, så har hollænderne nogle forrygende madmarkeder. Jeg forkøbte mig i hollandsk Gouda med brændenælder (men den slags skal man selvfølgelig være til, ellers er det ikke så sjovt.) Mht. til tøj, blev jeg også slemt skuffet sidst. Der var ikke andet en danske brands i butikkerne. Det var nedtur! Men kan selvfølgelig havde ændret sig igen.

  Slutter lige ordflommen af med at sige, at jeg synes Amsterdam var blevet meget pæn, sammenlignet med min første tur derned. Men det skal jo ikke forhindre andre i, at synes det er et vildt sted.

 8. Man skal da unde sig selv et sex-show! Det er da en oplevelse. Gerne med en space-cake i blodet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.