Gider andre også lige gro en udenbys mor?

Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg ikke er supertjekket, når det kommer til datoer, men plejer Mors Dag ikke at være d. 5. maj? Eller er det ugedagen, der er afgørende; skal den falde på en søndag? Er det i givet fald blomsterforretningerne, der har lobbyet sig til det? (Og bonusspørgsmålet: Hvorfor har de så ikke gennemtvunget det i forbindelse med Valentines Dag?) Har heller aldrig helt forstået, hvorfor det der påske skøjter sådan rundt i kalenderen, når nu fødselsdagen ligger så utrolig fast, at det somme tider betyder, at vi ikke har fri mere end ti minutter mellem jul og nytår.

Alle går åbenbart benhårdt efter titlen som Årets Barn, så byens gader er lagt øde, og i fitnesscentret gav det næsten ekko, da receptionisten sagde ’godmorgen’. Som det overfladiske menneske, jeg er, bliver jeg utryg og nervøs i betrækket, når jeg bliver ladt alene tilbage med nøglerne til byporten, mens alle andre løber rundt, klædt ud som Interflorabud og der er tvungen optakt til stilhed og refleksion. Hvorfor kan mine forældre ikke bare bo i Århus, så jeg også kan tage hjem?

Ps: Hvornår er det fars dag?

Pps: Tager I også hjem der?

Ppps: Gad vide om man får blomster, hvis man adopterer et sponsorbarn?

Published by

5 Replies to “Gider andre også lige gro en udenbys mor?

 1. Man burde få blomster, hvis man adopterer sponsorbarn. Og jeg syntes helt klart, der burde indføres en “singlens dag”.

  Her går vi og bruger en ordentlig bunke penge på andre folk og deres børn (nogle af dem er man ikke engang i familie med), og får selv “kun” gave til jul og fødselsdag.

  Eller også skulle man bare droppe mors og fars dag helt.

 2. ja spøjst nok så ligger Fars dag fast – den ligger ALTID på grundlovsdag d. 5. juni… så man KUNNE godt have været så venlige at finde bestemt dato til Mors dag – men nej det er 2. søndag i maj… hmmm
  – Mette

 3. Nej jeg tager ikke hjem Fars Dag… Tror jeg… Skulle da lige være for at tage ud og lægge en blomst – men så kommer jeg tilbage til dig igen med det SAMME :o)

 4. Synes det dér med sponsor barnet lyder fint – så er der vel også mulighed for at tage barnets 1. sygedag engang imellem ;o)

  Gitte

 5. tja – min mor rejste udenbys. Faktisk forlod hun helt landsdelen. Blev helt paf da det gik op for mig, at hun ikke ville være hjemme mors dag.

  /Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.