9 Replies to “Er det ikke lidt som at bygge en færge og kalde den Titanic?

  1. så også bogen i Salling i går og tænkte, at det var en noget kikset titel at give en bog!

  2. Kom nu! Så håbløs er den da ikke – den er jo netop pisse-provokerende som litteratur. Manden skriver jo om sig selv om ALLE han omgåes, familie, venner, de andre forældre i børnehaven etc. Han har mistet kontakten til mange af samme af samme grund – kan f.eks. bruge 30 sider på at beskrive sine tæerkrummende tanker ved en børnefødselsdag – og den har faktisk fundet sted.

    Er det fiktion? Er alt hvad vi skriver og beskriver fiktion, fordi vi ikke kan gengive en objektiv virkelighed? Er det ok at udstille andre i private situationer – deres handlinger, udtalelser og Knagstads holdning til samme?

    Måske er det mere tabu og fordømmende i dag end at ytre en nazistisk tanke. Dem er de fleste af os enige om at fordømme og ryste på hovedet af – som regel blot at tie dem ihjem. Men dette projekt? Det har virkelig sat sindene i kog. Jeg aner somænd ikke selv, hvad jeg skal sige og mene om bogen – men titlen er da bestemt ikke selvmål.

  3. Hørt Britt:)
    Man kan sige meget om den mand OG titel, men her i Norge på mit biblo, tror jeg det er den meste lånte bog i 2010. At skrive indtil videre 6 bind om sit forholdsvis korte liv, må være lidt af en kamp:)

  4. Altså jeg læser den pt. og indtil videre er den altså både god og velskrevet. Og så er forfatteren da vist noget af en kvindebedårer i følge alle de kvindelige journalister, der har anmeldt bogen og/eller lavet interview med manden …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.