Chain of fools.

Jeg hader kædebreve, uanset hvad man kalder dem. Hader dem også på mobilen. Og på mail. Antager at mange af mine bekendte deler min aversion, men bare er for overtroiske til at sidde de vedhæftede trusler overhørig. Derfor vil jeg være den, der risikere acne, mavekneb og evig ulykke ved at bryde kæden, og blot besvare seneste skud på send-videre-stammen her:

Havde I klaver derhjemme?
Nej. Vi erkendte på forhånd vort nederlag og brugte i stedet tiden til at hylde Mestrene. Pink Floyd. Gasolin. Doors. Har brugt meget af min barndom på gulvet i stuen med hørebøffer så store som mit grydefrisurebeklædte juniorhoved.

Spiller du selv?
Har gjort. Har spillet saxofon i 4 år. Var med i band, hvor vi spillede ol’ school jazz, 14 saxofoner og en rytmesektion. Det savner jeg somme tider.

Synger du under bruseren?
Jeg synger hele tiden, når jeg er alene. (Gerne MEGET højt, hvis jeg kan høre min overbo og hans .. private beskæftigelser…)

Har du nogensinde drømt om at være musiker?
Mærkelig nok, nej. Havde en lang periode, hvor jeg gerne ville være jagerpilot, men musiker? Nope.

Hvad betyder musik for dig?
Ualmindelig meget. Jeg har en sang for hver eneste nuance i følelsesregistret. Jeg kan ikke huske navne, om det gjaldt mit liv, men kan til gengæld huske tekster på sange, jeg har hørt to gange for fire år siden.

Hvilken sang minder dig om din første forelskelse?
Hmm… Giver alting pludselig mere mening, når jeg siger, at hele Appetite for Destruction pladen med Guns n’ Roses minder mig om mit første alvorlige crush? Han var langhåret og spillede trommer. Musikere: Fyre Vi Holder Os Fra, side 1, litra a, første punktum.

Hvilken sang er din yndlingssang?
Prøliåhørher! Det er der sgu da ingen, der kan svare på!?

Hvor lang er din musiksamling?
Itunes siger 1,8 dage.

Hvad er det pinligste stykke musik, du ejer?
‘I owe you nothing’ med Bros. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige.

Hvilken sang synger du på karaokebaren?
Den dag nogen får mig til stige ned i denne japanske udgave af helvede, lover jeg at synge lige, hvad de beder mig om.

Hvad er den perfekte musik til en erotisk aften?
Det modsatte af TV2.

Hvad er bedst at høre på en søndag?
Jeg har altid godt kunne lide at høre jazz om søndagen. Har egentlig aldrig tænkt over sammenfald af smag og dag før nu.

Hvilken sang giver dig lyst til at danse?
Beklageligvis sange, som beatmæssigt kun muliggør dansestilarter, der får mig til at ligne kortslutningstruet robot på speed, f.eks: ’I’ll be there for you’ og ’Footloose’. Åh ja, og så selvfølgelig den udødelig klassiker ’Time of my life.’ (NObody puts baby in a corner!)

Hvad er den første sang, du kan huske?
’Words.’ Ironisk nok. Den fortsætter: ’- don’t come easy to me’….

Hvilken sang gør dig ked af det?
’Without you I’m nothing at all.’

Hvilken sang skal spilles til din begravelse?
’Always on my mind’ i Caroline Henderson versionen. Det er ikke sikkert, at jeg slog til. Men de tilstedeværende skal vide, at jeg gjorde, hvad jeg kunne.

Hvem var din bedste koncert med?
Har tilbragt det meste af min ungdom på festivaler, så det er svært at vælge, men husker Bob Dylan koncert fra 94 eller 95 som noget særligt. Forventede sur mand med guitar (fandt senere ud af, at rollen var besat af Sting), men blev blæst omkuld af 15 mand stort orkester med rockerseje korpiger, kæmpe blæsersektion og Dylan med leopardhat i front.

Tager du på festivaler?
Pay attention! Skal i øvrigt blogge – sådan helt officielt – fra Skanderborgfestival i år.

Hvilken musiker vil du gerne på date med?
Åh! Skal man vælge?? Valget står imellem Bon Jovi (selvom jeg er lidt angst for at blive sneblind, hvis han smiler), Thomas Troelsen (snitte-alarm) eller David Bowie, som uomtvisteligt er verdens smukkeste mand.

Nu tror jeg, at jeg vil nynne et vers af Elefantens Vuggevise og hoppe i seng. Voodoo på dem, der sender flere skemaer!

Published by

1 Reply to “Chain of fools.

  1. Bon Jovi er optaget – bare så du ved det!!!
    – Til gengæld er lige præcis elefantens vuggevise en af de eneste sange jeg sådan virkelig kan huske teksten på, så synger den gerne med dig næste gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.