– but I like it!

Dag 13/16:

Starbuckslitteraturen i disse dage er Motley Crüe bassisten Nikki Sixx’s dagbog ”The heroin diaries”, og jeg er ret vild med den. Af en fyr der har gjort sit for egenhændigt at presse Colombias BNP i vejret, og er død to gange i forsøget, er han ret sjov og velformuleret.

Men jeg ved ikke, om jeg måske snart skal stoppe med at læse den, for når man sidder med den slags litteratur 3-4 timer om dagen, så begynder den ligeså stille at sive op gennem fingrene og ind i systemet. Den farver ens syn på ’normalt’, og når man har 3 ugers ferie, kan det sgu hurtigt gå hen og blive liiiige rock n’ roll nok.

Lige nu er klokken f.eks. 14, og jeg er lige væltet ud af sengen på hotellet, hvor jeg har efterladt et værelse, der er en Rolling Stones tour værdigt (sneg mig ned af brandtrappen for ikke at skulle stå face to face med housekeeping), min morgenmad består af fedt holdt sammen af kolesterol ledsaget af solide mængder af koffein, og om ti minutter skal jeg til vinsmagning.

Det her liv ligger temmelig langt fra det relativt fascistoide regime, jeg kører derhjemme.

Kan ikke helt finde ud af, om jeg skal skynde mig hjem eller blive herovre?

Published by

4 Replies to “– but I like it!

  1. ku forestille mig, at Iron Maiden t-shirten og den bog hørte sammen ?? er der nogen i nærheden med en dårlig indflydelse ? haha
    – mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.