Bliver mininoten mere eller mindre tydelig, når jeg skruer her?

Er orn’lig blevet voksen. Har accepteret, at det ikke længere er holdbart at rave stæreblind gennem livet med biografture og kørsel på motorveje som eneste bebrillede undtagelser. I længden bliver det træls at ende de falske steder, fordi man ikke kan se bussens nummer og destination, og det er ikke rart, at folk tror, man er vred på dem, fordi man aldrig hilser.

For et par år tilbage troede jeg, at jeg var kontaktlinsetypen. Det var jeg ikke. Havde fornemmelsen af at have alufælge monteret på øjeæblerne, hvilket resulterede i, at jeg gned mig så meget i øjnene, at jeg dagligt forliste den ene linse, og lignede en træt, grådophovnet Alice Cooper.

I dag var jeg derfor ved optiker, hvor jeg fik lavet synsprøve og bestilt nye briller. Hele setup’et gør mig utryg. Jeg har det som om, jeg er til eksamen, og ikke kan gennemskue, hvornår de stiller the trickquestion. Tænk, hvis man siger: “Nu blev det værre”, og de i virkeligheden bare har givet dig vinduesglas?

Når den mundlige eksamination så er afviklet, venter helvedet med at prøve stel. ÅH!! Synes hele tiden, at jeg ligner en, der desperat forsøger at være 17/kunstner/intellektuel/frisk, men jeg endte med at vælge et par, som ekspedienten svor ved sit liv ikke var for store/gav mig ballonkinder/fik mig til at ligne Ulla Terkelsen (for meget).

5250 kr. OG JEG VILLE MEGET HELLERE HAVE HAFT EN MINENOTE!!! HADER nogen gange at være voksen!!

Published by

2 Replies to “Bliver mininoten mere eller mindre tydelig, når jeg skruer her?

  1. … Og det værste er, at det ikke er overstået endnu. Du skal vænne dig til at vise dig med briller på steder, hvor folk er vant til at se dig uden. Og svare på spørgsmål. Det er jo cool nok, hvis man kan lide opmærksomheden og hvis brillerne klæder en.

    Ellers er det ligesom at stå i skolegården og blive kaldt brilleabe en gang til og forbande de der brillesælgere, der insisterer på, at briller er en slags smykke. HM!
    Lige nu har jeg briller på offentligt – noget der ikke sker ret tit, fordi jeg er så langsynet at glassene forstørrer mine øjne til ‘forskrækket ko’.
    Not funny… Not funny at all.. men hey, jeg kan se og læse din blog. Og DET er godt.
    God fornøjelse.

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.