Bare fordi jeg er et børneløst danskersvin.

På de fleste blogs og hjemmesider, er der mulighed for at indrapportere misbrug og anstødeligt indhold. Jeg synes, at vi mangler et sted at indrapportere misbrug af ord og sætninger. Indtil videre har jeg 3, jeg gerne vil have taget op:

1: Racist.
Nej. Hvis du smadrer min cykel og kalder mig luder, så synes jeg, at du er en idiot, uanset om du er hvid, sort, ternet eller prikket. Det er et sølle forsøg på at vinde en tabt diskussion at spille racisme-kortet.

2: Du har ikke børn.
Jeg er helt på det rene med, at der er ting, jeg ikke kan forholde mig til, fordi jeg ikke har børn. Men for nogle mennesker tager børnekortet altså overhånd. Pædofili, trafikuheld, stress i hverdagen, you name it. Uanset hvad vi diskuterer, kan man altid underkendes med ordene: ”Ja, men nu har du jo heller ikke børn.” Nogen et sted har vedtaget, at børnekortet trumfer alt, og indtil man får det på hånden, er man åbenbart ude af stand til at mønstre ÆGTE empati og medfølelse.

3: Janteloven.
Hver eneste gang man diskuterer noget dansk, er der ALTID en, der råber: ”Jantelov”. Jeg bliver så træt. At The Storm, Niarn og Nik & Jay fører sig frem med gøgl og store armbevægelser, må de selv om. At Johnson har så meget bling bling viklet om halsen, at han imødeser en fremtid som rygskadet invalidepensionist er hans valg *ond-smiley-der-tager-glæderne-på-forskud*. Jeg synes, at de laver lortemusik. Og det bliver jeg ved med at synes, uanset hvad de stiller i af strikhuer, similisten og indbildt, traumatisk barndom.

De ryger afsted til Misbrugsnævnet. Nogen, der skal have noget med?

Published by

4 Replies to “Bare fordi jeg er et børneløst danskersvin.

 1. Nej, jeg synes du får dækket det meste ind med de tre ting, som jeg kun kan erklære mig rørende enig i!

  Det eneste jeg lige kan tænke udover det du har nævnt, er kvindekortet, med at man er inkompetent fordi man er kvinde – og ikke mindst fordi man bløder en gang om måneden (hvilket jeg synes DE går mere op i end os kvinder…).
  “Nej, det er ikke fordi jeg er præmenstruel jeg ikke kan lave mit arbejde, det er fordi DU ikke har givet mig det materiale jeg skal bruge…”

  Siger du til når du får svar fra nævnet? 😉

 2. Enig!
  Racisme og jantelov – oh well… Men jeg HADER når nogen trækker børne-kortet!
  Jeg er REVNENDE ligeglad om jeg ville se anderledes på dine skrigende møgunger hvis jeg selv var mor – lige nu irriterer de mig, og resten af Føtex, så vær et ordentligt menneske og LAD dog i det mindste som om du prøver at opdrage på dem!
  Lær dem at give hånd, eller i det mindste sige goddag når de tropper op til et fødselsdagsselskab – og lær dem at sige tak for gaven, istedet for bare at begrave mulen i den nye gameboy…

  Med venlig hilsen
  *Smiley-der-har-haft-en-dårlig-dag*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.