Back in business.

Jeg får mit første skema fra min nye arbejdsgiver i dag. GLÆDER mig! Bliver simpelthen så godt at få lov at bruge mit hoved igen, og komme tilbage til mine søde kolleger. Får godt nok lidt panikangst, når jeg kommer til at tænke på, hvor rusten man bliver på ½ år. (Fuck mand. Seriøst: Tænk hvis jeg overhovedet ikke kan huske at tale tegnsprog??)

Jeg har 4 dage tilbage på min nuværende pind, og jeg har været glad for at være her. Det har været nødvendigt med et halvt år i helle, og der er bestemt ting ved dette job, som jeg ville ønske, at jeg kunne tage med. Jeg kommer til at savne at have min egen kurv at rulle mig sammen i. At kunne påtage mig en opgave, løse den og gøre den helt færdig. Selv. At kunne tage lige præcis det tøj på, jeg har lyst til (går godt nok stadig mest i jeans, sorte trøjer og hoodies. Men altså. Jeg kunne tage tern og prikker på, hvis jeg havde lyst.) At have de samme, søde kolleger hver dag, som har forskellige uddannelser og som aldersmæssigt spænder fra 23 til 55 år. Og endelig har det givet et tiltrængt pusterum at kende sin arbejdstid på forhånd, hver eneste dag, uge ud og uge ind.

Men jeg er klar til at komme tilbage til, hvor det gør en reel forskel om jeg kommer på arbejde eller ej. Hvor jeg aldrig ved, hvad næste uge bringer. Hvor der er variation, cykelture hen over dagen og hvor der stilles krav. Jeg glæder mig til igen dagligt at høre ting, der gør mig klogere og møde mennesker, der til stadighed forbløffer mig. Hvor jeg får lov at gøre det, jeg selv mener, jeg gør bedst; fordi jeg elsker det. Jeg har savnet det. Jeg glæder mig til at komme hjem.

Published by

2 Replies to “Back in business.

  1. Vi glæder os også… MEGET :o) .. og selvfølgelig kan du huske det – sådan er det bare med naturtalenter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.