Aj, aj, aj! Jeg har en ide! Kom! Vi snyder dem!

Nu er jeg nok ikke den bedste at sætte til at mene noget om håndbold. Dels kender jeg ikke reglerne, andet end de helt overordnede med at sørge for at hamre kuglen i målet længst væk fra egen målmand, og dels (og jeg ved godt, at det er en nærmst blasfemisk udtalelse for nogen) interesserer det mig meget, MEGET lidt. (Og i den forbindelse: Har der ikke lige været håndbold overalt i tv?)

Men det plejer jo ikke at afholde mig fra at hamre surt i tastaturet.

Så når jeg i Politiken i dag ser, at Lars Christiansen ”indrømmer, at holdet hele tiden har haft ambitioner om at nå semifinalen”, kan jeg ikke lade være med spekulere på, om de har været spærret inde i en ildelugtende håndboldhal med hinanden, og sure knæbind som eneste selskab så længe, at de tror, at resten af verden ikke har hørt om omvendt psykologi? Og om de virkelig tror, at vi hoppede på den med, at de bare regnede med en 7. plads?

Jeg er ond nok til at håbe, at det giver bagslag. At dem, som oprigtigt troede på det med 7. pladsen, ikke gider rejse til Sverige for at se dem tabe, og at dem, som ikke gjorde boycotter dem, fordi de åbenbart tror, at vi er idioter.

Om jeg har sovet i nat? Nej, hvorfor spørger du om det?

Published by

7 Replies to “Aj, aj, aj! Jeg har en ide! Kom! Vi snyder dem!

  1. Jeg er så rørende enig. Gud hvor er det tamt – og gud hvor fylder det meget på sendefladen. Jeg glæder mig til det er overstået.

  2. Jo det er jo overalt, os med babyer burde få vores egen (kvalitets)stene kanal der kørte i døgndrift…Har nemlig heller ikke sovet i nat…Gab

  3. Mangler en "synes-rigtig-godt-om"-knap. (altså pånær de med nattesøvnen *medfølende-smiley*)

    /Heidi

  4. Kunne ikke være mere enig! Tjek evt. min blog, hvor jeg sjovt nok også skriver om sport på tv… Eller min (selvvalgte) mangel på samme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.