Afsked med året der gik..

(…eller slæbte sig afsted som en skildpadde på valium.)

Hvert år når champagnen i køleskabet begynder at råbe: “Luk mig ud eller det bliver sagt!!” og alle flyver under radar, mens de håber, at andre melder sig til at lægge hus til konfetti og bordbomber (og folk, der laver røde læbeaftryk på silkeduge fra Vietnam *smiley-der-rødmer*), overvejer jeg, om jeg burde have mig et nytårsforsæt. Lemming som jeg er, synes jeg, at det virker forkert ikke at have et, når nu alle andre har. Føler også, at jeg er kommet afsted i Michael Carøes selvtillid, når jeg på den måde indikerer, at der skam ikke er noget ved mig, der trænger til at blive ændret på. Jeg vælger dog at tro, at det er fordi, jeg opdaterer personligheden løbende.

Jeg forstår godt idéen. Nyt år, ny tavle. Tid til at kigge tilbage, tage ved lære og rette blikket frem. I skrivende stund er der således kun 17 dage tilbage af 2007. Thank God. 2007 har, uden sammenligning, været det værste år, jeg nogensinde har haft. Jeg skal afstå fra at opremse elendighederne alfabetisk, da jeg ikke vil risikere at skubbe læsere med suicidale tilbøjeligheder ud over kanten. Bare tag mit ord for, at det har været et fucking møgår, og at helvede (som en sur franskmand har sagt) er andre mennesker.

Men Linda. Kan du så ikke lave et nytårsforsæt eller to? Bare for at sikre lidt mere medgang i 2008? Noget med at strække dig endnu længere og smile endnu bredere, når urinen siler ned af ryggen på dig? Måske det kunne hjælpe?

Du. Kan. Tro. Nej! Hell no! Tværtimod, faktisk. No more Miss Nice Witch. Slut. Til næste år har jeg tænkt mig at lægge come-rain-come-shine attituden fra mig. Jeg opruster. Jeg forvandler mig til Den Brændende Bus(h)k. Jeg anlægger angressiv, you’re-either-with-us-or-against-us stil.

Jeg laver en nytårstrussel.

2008 må fandme bare hellere have noget bedre i posen, ellers er der røvfuld! Nul-tolerance politik overfor folk, der lyver, snyder eller tager uden at give, både privat og i jobregi. Hvis 2008, på noget tidspunkt, så meget som nævner ord som ‘uheld’, ‘nedskæring’ eller ‘inkubationstid’, så detonerer jeg bomben og hopper direkte videre til 2009. FN kommer ikke på tale. Skyldig til det modsatte er bevist. Amnesty International? Ikke på Guantanamo, baby.

2007 har i den grad maxet kassekrediten ud. Regningen ligger klar til 2008.

Published by

1 Reply to “Afsked med året der gik..

  1. Og du tager bare ingen steder, heller ikke ind i 2009, uden mig!! Kan kun gi dig ret – 2007 skal bare slettes, glemmes og væk væk med den!!!!
    – og ved du hvad, så tager vi lige succes/lykke året sammen ikk???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.