”3175 gram”

sagde sundhedsplejersken, da hun vejede Anton i tirsdags. Dermed var vi endeligt ude på den anden side, hvor mit barn både live og på papiret er ”i trivsel” (møgord!), og hvor han gerne må komme ud, så i går pakkede jeg ham ind i så meget tøj, at han lignede en fornærmet søstjerne og fikserede ham i Odderen.

Hvilket han selvfølgelig elskede *min-dreng-er-den-bedste-i-verden-smiley*

Og mig? Jeg skøjtede rundt i mine alt for glatte støvler, mens frosten nappede mig i ørerne, og jeg gik så langt og så hurtigt, at jeg muligvis har forstuvet hoftebøjerne i den ene side. Det var FANTASTISK! Er I klar over, hvor pæn verden er, når man ikke har set den i 3 uger? Og hvor godt den dufter?

Men det skal naturligvis ikke blive alt for plysset og blødt det hele, og det er ALT for længe siden, at vi har hadet på noget her på bloggen, så efter at have beskuet livet derude med nye, friske øjne følger her:

Top 5 over Ting, Vi Ikke Gør Mere:

1) Vi går ikke i flyverdragter, hvis vi er damer på 40+. Ligner jo fandme noget, der er stukket af fra en Skovbørnehave for 37 år siden, og som i mellemtiden har groet en KÆMPE røv.

2) Vi har ikke udsolgt af det, jeg skal have. Specielt ikke, når jeg kl. 10 (for ikke at gå i vejen for Det Arbejdende Folk) kommer sprintende ind i butikken med ønskesedlen i den vognfrie hånd, og dankortet klar i munden OG selv tilbyder at pakke gaven ind. (Ok, hvis jeg skal være helt ærlig, så handler det sidste mest om, at jeg er bange for at belaste mit nu-ellers-normale blodtryk ved at overvære nyindkaldt juleassistance. Pakke. Ind. I. Et. Tempo. Der. Skal. Afspilles. I. Fast. Forward. For. Overhovedet. At. Kunne. Ses.)

3) Hvis vi er mænd, går vi KUN i pels, hvis vi bor i en bygd og hedder noget, der slutter på –uaq. Hvis vi er biologilærere, der bor i Trige og hedder Jørgen, lader vi den blive på sælen.

Også selvom vi var i Grønland i 10 minutter i 1989.

4) Vi væbner vores hennahår og farvede modebrille med tålmodighed, og venter til efter december med at stille i Body Shop og kræve fuldstændig stil- og farveanalyse for at købe en læbestift til 49 kroner, Else.

5) Den her har ikke noget med årstiden at gøre, men den kommer med alligevel, fordi den er så irriterende. Vi bruger ikke tal i stedet for bogstaver mere. ”7 days 2 play” og ”2 die 4” er ovre.

Og nej. Vi bruger dem heller ikke på vores ”sjove” nummerplader mere. Jamen, fordi jeg siger det.

Published by

20 Replies to “”3175 gram”

 1. Ja, det er fedt at komme ud i verden, når man har været lukket inde i et stykke tid. Husker stadig det efterår i 96, hvor jeg gik i specialeskrivningshi i oktober, og først kom ud d. 1. december, hvor der så var dømt julepynt and what have you over det hele.
  Det er ikke smart med tal som ord, siger du? Hvad så med ens bh-størrelse på nummerpladen (stort i visse kredse i England i slut-90'erne) – er det heller ikke god stil mere??? Det kunne måske ellers være en idé til dig og Odderen fremfor en med Antons navn og fødselsdato:-)

 2. Hvor dejligt at have dig tilbage i fuld vigør. Tillykke med "trivslen" og velkommen ude i samfundet.

  Mænd i sæl??? Jeg styrter næsten ned af de høje hæle, når jeg får øje på sådan en. Sexet? Nej, totalt turn off, grænsende til latterligt.

  Else var også i Matas

 3. fedt at ha´ dig i vanlig stil : – ) og skønt at dig og Anton endelig er sluppet ud i det fri! Glæder os til at se dig i Bussen!

 4. Det her var tjitalt sjovt indlæg! Loads of good chuckles for me on a rainy (OK – snowy, then) day. Tak. Af hjertet tak. Håber jeg nu har inspireret dig til at lave et hater-indlæg om hvor ucharmerende og uacceptabelt det er når folk indskyder engelske termer og sætninger i sit sprog … do it!

 5. Det er med stor fornøjelse at jeg følger din blog, og ikke mindst din nye tilværelse som mor; og kæmpetillykke med det. Dog er jeg nødt til lige at gå lidt i rette med dig. Det hedder altså "I Grønland". Jeg vil nødig virke som en forsmået psyko-nationalist, men det hedder altså "i Grønland" -ikke "på". Vi er et land med selvstyre, og derfor hedder det "i", ligesom det hedder "jeg var i Danmark sidste uge, men nu er jeg hjemme i Grønland igen."
  Undskyld, og det er ikke fordi jeg er fornærmet eller noget…

 6. Ja, altså, med al respekt for trang til æstetik, men du ANER ikke, hvor koldt det har været de sidste tre uger. Det berettiger altså fint til både pels, parka og termotøj. 🙂

 7. Hvor er det dog pudsigt at du nævner kvinder 40+ i flyverdragt:
  Jeg var så heldig at støde på en af disse forleden. Dog med et læderbælte (muligvis fra 80erne, ligesom flyverdragten) oppe under brysterne, som selvfølgelig hang ud over på en yderst flatterende måde. Det bliver faktisk vildere endnu: Det havde lykkedes konen at have cameltoe i dem…

  Fantastisk blog, du fører dig her. Jeg sluger hvert et ord 🙂

  Kh, Nadia.
  http://www.nadialavard.wordpress.com

 8. ååhhh jeg kender det. Jeg var låst inden på en kvælende hospitals stue, midt i en varm juni. heldigvis kun 14 dage, da mine drenge blev født, men det var de længste 14 dage i mit liv.

  Tak for et godt grin 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.