31.03.10

Jeg er på ferie, og bloggen er alene hjemme. Fra d. 17. marts til d. 2. april er det derfor læsernes egne hemmeligheder, du kan læse her på Blogsbjerg. Illustrationerne er lavet af Malene. Enjoy.

1. Jeg arbejder i en lille afdeling på en større virksomhed. Da vi blev ramt af finanskrisen, blev jeg meget først meget bange, da jeg blev kaldt til samtale hos chefen. Derefter blev jeg lettet, da min chef sagde, at jeg ikke skulle fyres. Men jeg ville ønske, at han ikke havde spurgt mig, hvem af mine to kolleger, jeg synes, vi skulle fyre.

2. Jeg kan ikke fortælle dig historien om, hvorfor jeg frøs fuldstændigt til is første gang, jeg gik i seng med dig. Jeg kan ikke holde ud, at du ved det.

3. Jeg havde engang et forhold til en gift mand, som jeg fandt ud af tog røven endnu mere på mig end forventet. En af hans kollegaer var så sød at fortælle mig, hvordan tingene hang sammen, og selvom denne kollega havde en kæreste, endte det med, at jeg så ham et halvt års tid, samtidig med at jeg stadig så den gifte mand. Et par år senere datede jeg med en helt 3. fra samme firma, som den gifte – som jeg stadig så – dog havde forladt siden. I dag er jeg allergisk overfor mænd i forhold.

Published by

2 Replies to “31.03.10

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.