I øvrigt, PMS-edition:

* har sprinklervæske-producenten – ud af, formoder jeg, 100.000 mulige dufte – valgt noten “tequlia”. Hvilket betyder, at jeg nu, ca. 24 gange om dagen, må undertrykke både kvalme og en nærmest pavlovsk trang til at træffe virkelig dårlige beslutninger.

* skal ægtepar stoppe med at skrive takketaler til hinanden på facebook. “Jeg vil gerne starte med takke dig, elskede xxx, for at have gjort dette muligt.” Stop det. Lige nu. Det irriterer mig så voldsomt, at jeg er ude af stand til at passe mit arbejde.

* har jeg lige læst bogen Dobbeltliv, som var en pageturner af format – med nordeuropas vildelste antiklimaks af en slutning. Har lyst til at sagsøge forfatteren og opkræve et anseeligt beløb for både svie og smerte og bristede forventninger.

* er det utroligt, hvad der sker med folks hukommelse ift. hvordan små børn er designede, når deres egne bliver 15+. Stød mig med en stungun hver gang jeg om 9 år i samtaler med mennesker med yngre børn indleder mine sætninger med: “Kan du ikke bare…”

* udsteder jeg hermed civilt forbud mod at omtale d. 18. marts som “sidst i marts”. I hvert fald når det ultimo februar falder som svar på spørgsmålet om, hvornår et bestemt stykke arbejde skal være færdigt #SURPRISE!

* skal vi lige have en frivillig til at ringe til reklamebranchen og gøre opmærksom på, at “Fordi du fortjener det” er det ringste salgs-ikke-argument. Ever.

* må han også meget gerne, når han nu er parkeret ved telefonen alligevel, bestille et tæskehold, der stiller på Esbjerg Kommune og kort ridser op, hvorfor det er et relativt stort problem, at de i marts måned – altså, efter de fleste har indgivet ferieønsker – lige *vupti* forlænger skolesommerferien med en uge, og dermed skubber skolestart fra uge 32 til uge 33.

Published by

7 Replies to “I øvrigt, PMS-edition:

 1. Den sprinklervæske lyder slem
  den 18 er da ca midt…
  og jo til den med raklamerne… Alle fortjener, du fortjener. .. ok så giver I mig bare det nye køkken i gave, jeg fortjener det jo…
  Hmm ja den ferie meddelelse kan lave lidt koks i det, håber du får det til at passe.

 2. Jeg er så enig, i man får kvalme af, at se de samme kaste deres kærligheds erklæringer til hinanden igen igen på facebook.
  Har forøvrigt læst din bog, og den var rigtig fin og god.
  kh Rikke

 3. Mit sprinkler lugter af sur mælk i en sådan grad at jeg beskyldte min mand for at have hældt det på bilen via en gammel mækekarton….

 4. "Nr. 2:
  Også dem, der skriver tillykke til deres ægtefæller/kærester over Facebook med dusinvis af rørende ord (hallo, ser i aldrig hinanden?? Get a room!). Eller til deres små børn… (Tillykke til verdens sødeste Elma Lolita – hun er 3 år, din tosse, hun er formentlig ikke på Facebook – gå dog hjem og kig hende i øjnene i stedet!)
  P.S. Tak 🙂

 5. Sjovt nok, så sagde min mand lige her til aften, at det nok skulle lave rav i manges ferieplaner at Esbjerg Kommune har ændret skolernes sommerferie…
  A propo Esbjerg kommune så har jeg i dag modtaget et brev i min eBoks fra Esbjerg kommune indeholdende et billede af et vaterpas i min indkørsel, som viser at den stiger mere end 10% og vi bedes derfor lave indkørslen om (?!) eller køre skraldespanden ud til vejen (hvilket vi altid gør, blot ikke i denne uge, fordi vi er på ferie). Og det skal de være glade for, for jeg er efterhånden i den alder, hvor jeg har PMS konstant og jeg er ikke sikker på, at jeg kunne nøjes med at sende en virtuel finger, hvis jeg var hjemme….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.